Studer på et av verdens beste universiteter

Studer på et av verdens beste universiteter

Vil du ta 1-2 semestre ved et av verdens beste universiteter, og i tillegg bo i den fantastiske studentbyen Sydney?

Vi samarbeider nemlig med University of Sydney (USYD), som er ranket som det 50 beste universitetet i verden av QS Ranking. USYD har høy kvalitet på utdanningene de tilbyr og har et veldig godt rykte. Det er et stort universitet med rundt 50 000 studenter. Dersom du ønsker det kan du få en 'mate' når du starter på USYD som study abroad-student. En 'mate' er en slags australsk fadder, som vil sørge for at du har det bra og får et nettverk på skolen.

 

Når kan jeg starte studiene? 

Du kan starte studiene i februar eller juli, og det er fortsatt mulig å søke på begge opptakene. Søk nå og du kan være på vei til fantastiske Sydney i Australia fortere enn du aner!

Hva kan jeg studere?

Du kan ta 1-2 semestre med det som kalles study abroad. Det betyr betyr at du selv velger og setter sammen fag til et semester eller årsstudium i utlandet. Perfekt for deg som ikke er sikker på akkurat hva du vil spesialisere deg i eller som bare vil teste ut litt ulike fag. Mulighetene er mange!

Her er et knippe av fag du kan velge mellom på USYD:

  1. Learning in Outdoor Education – inkluderer tur til Blue Mountains.
  2. Sport and Learning in Australian Culture - inkluderer div. idrettsarrangementer.
  3. Future of Business – introduksjonsfag til økonomi.
  4. Diet and Nutrition for Health and Sport
  5. Young people, Sex and Sexual Health
  6. Marketing Principles
  7. Introduction to Film Studies
  8. Foundations of Law
  9. Psychology 1001

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne de fagene som passer best for deg.

Studer i Sydney med KILROY

Hva er opptakskravene?

Du må ha minimum 3,4 i rent snitt (uten tilleggspoeng som alderspoeng, realfagspoeng osv) fra videregående. Dersom du har 4 eller bedre i engelsk fra videregående, slipper du sannsynligvis å ta en språktest.

Hvor bor jeg?

Du kan søke om bolig på Urbanest til rabatterte priser. Det koster fra 300 AUD per uke, som er en ganske grei pris når det kommer til bolig i Sydney. Urbanest er den nyeste av studentboligene de tilbyr. USYD anbefaler study abroad-studenter å bo her, og det tar kun 15 min å gå til campus. Merk: rabatten er kun tilgjengelig dersom du ordner det gjennom USYD.

Du kan også velge å ordne bolig privat, og vi kan hjelpe deg med flere gode tips til hvordan du kan gjøre det.

Bondi Beach i Sydney - KILROY

Hva koster det?

Skolepengene er på fra 12 300 AUD per semester. Hos Lånekassen kan du søke om følgende støtte per semester:

Skolepengestøtte: 64 500 NOK
+ Tilleggstipend til skolepenger: inntil 34 850 NOK
+ Basisstøtte: 55 800 NOK (til bo- og levekostnader)
+ Reisestøtte: 13 150 NOK

Det er viktig at du setter deg grundig inn i hvordan støtten fordeler seg mellom lån og stipend. Du bør regne ut hvor mye du vil sitte igjen med av lån og stipend etter endt skolegang. Les mer om dette på Lånekassens sider for utdanningsstøtte.

Du kan også lese gode tips til budsjett for studieopphold i Australia her.

Hvordan søker jeg Study Abroad?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen og med alt du lurer på. Det er enklere å søke seg til utlandet enn du kanskje tror. Vi setter deg også i kontakt med andre studenter til Australia, og har avreisekvelder i Oslo og Bergen før hver studiestart slik at du allerede før avreise kan bli kjent med andre norske studenter som skal til Australia.

Ikke nøl med å ta kontakt – vi hjelper deg gjerne! 

Vil du vite mer om University of Sydney?
Se her
Har du spørsmål om Study Abroad?
Send oss en e-post
Relaterte innlegg
Kontakt