• apr16

  Vil du studere i utlandet allerede i sommer eller til høsten?

  Selv om fristen for å søke på studier i Norge gikk ut 15. april, er det fremdeles mulig å søke om studieplass i utlandet.

  Nesten alle universitetene vi samarbeider med har rullerende inntak, og mange universiteter har mulighet til å ta imot søknader så lenge det er ledige plasser.

  "I utgangspunktet anbefaler vi at studenter søker 3-4 måneder før studiestart, men svært mange av universitetene vi samarbeider med tar imot søknader tett opp mot studiestart. Enkelte universiteter har imidlertid spesifikke søknadsfrister", forteller vår education manager Kjersti Bogen.

  Vi jobber med 51 læresteder i 10 land. Studier i Australia har oppstart i juli, mens USA og England er første mulige studiestart i august og september.

  Selv om juli kun er noen få måneder unna, e... Les mer
 • apr06

  Opplev Melbourne som utvekslingsstudent

  Små gater, eksperimentell kunst, hippe kafeer, massevis av sportsarrangementer, konserter og andre kulturelle eventer er det som venter deg i herlige Melbourne. For ikke å snakke om den utrolig gjestfrie og sosiale lokalbefolkningen!

  Å studere i Melbourne passer perfekt for deg som er interessert i sosiale arrangementer, enten dette ... Les mer
 • apr04

  Studer i Adelaide - Australias hemmelige juvel

  Adelaide er en fantastisk by å være student i av flere grunner: 

  Adelaide har et pulserende byliv Adelaide er rimelig å bo i  Adelaide har et internasjonalt studentmiljø med studenter fra hele verden Adelaide er kjent som "the 20 minute city", fordi (nesten) ingenting ligger mer enn 20 minutter unna. Adelaide har FA... Les mer
 • apr04

  Studieveiledning i Trondheim

  Drømmer du om å studere i utlandet og bor i Trondheimsområdet? Vår studieveileder Kristine vil være på kontoret vårt i Trondheim onsdag og torsdag 4. og 5. april fra kl. 10-16. Benytt sjansen til å avtale studieveiledning!

  I tillegg til dette arrangerer vi inspirasjonskveld på kontoret vårt i Trondheim, onsdag 4. april fra 17:10 - 18:30.


  Vå... Les mer
 • feb26

  Hvem vant flybilletter til New York?

  Takk til alle som tok turen innom oss på inspirasjonskveld for studier i USA, Canada og England mandag 26. februar. Håper dere hadde en innholdsrik kveld hos oss.

  Det var over 60 nysgjerrige av dere som hadde funnet veien til oss og som deltok i quizen der man kunne vinne flybilletter tur/retur New York for to personer.

  Vinneren er... Les mer
 • feb23

  7 gode grunner til å ta et semester på Hawaii

  Let's be real - ingen trenger vel egentlig en unnskyldning for å studere på Hawaii. Bare det faktum at Hawaii er Hawaii er egentlig grunn nok i seg selv. På disse øyene finner du vanvittig vakker natur, deilig klima og herlige mennesker, bare for å nevne noe. Om du fortsatt skulle være i tvil, så kan du nå lene deg tilbake og sj... Les mer
 • feb16

  Det går ikke en eneste dag uten at jeg vil tilbake!

  Rett etter videregående visste ikke Lena Hegna hva hun hadde lyst til å gjøre i fremtiden. Det eneste hun visste var at hun ville reise! Hun endte derfor opp med å ta et Study Abroad-semester på University of the Sunshine Coast (USC) i Australia, og i følge henne selv går det ikke en eneste dag uten at hun vil reise tilbake.

  Hvorfor val... Les mer
Kontakt