7 gode grunner til å ta et semester på Hawaii

7 gode grunner til å ta et semester på Hawaii

Let's be real - ingen trenger vel egentlig en unnskyldning for å studere på Hawaii. Bare det faktum at Hawaii er Hawaii er egentlig grunn nok i seg selv. På disse øyene finner du vanvittig vakker natur, deilig klima og herlige mennesker, bare for å nevne noe. Om du fortsatt skulle være i tvil, så kan du nå lene deg tilbake og sjekke disse 7 gode grunnene til hvorfor du bør ta et semester på Hawaii Pacific University (HPU).

NB! Du kan møte representater fra HPU på vår inspirasjonskveld mandag 26. februar. De vil kunne svare på alle spørsmål du måtte ha om studier på Hawaii og HPU. Les mer og meld deg på inspirasjonskvelden her.

Inspirasjonskveld 26.02.18 om studier i USA - er du med?
Ja takk - jeg vil melde meg på!


1. En mangfoldig miks av studenter

Dine medstudenter kommer fra mer enn 100 forskjellige land i verden. Når semestret er over har du minst 20 nye land du må reise til for å besøke dine nye venner.

2. Du får mer personlig undervisning

Universitetet har en student/fakultet-fordeling på 15-1. Det betyr masse verdifull 1-til-1 tid med lærerne, noe som høyner både universitetets og utdanningens faglighet og kvalitet.

3. Perfekte forhold til å studere marinbiologi
Ypperlige forhold for marinestudier på Hawaii - studere på Hawaii

HPU's plassering midt i verdens største hav gjør Hawaii til et opplagt sted for marinbiologi og oceanografi. HPU samarbeider dessuten med Oceanic Institute. Et stort forskningssenter som er spesialisert innen marinbiologi, akvakultur, bioteknologi og forvaltning av havets ressurser.

4. Gode muligheter for å motta et stipend

Det er flere forskjellige stipender tilgjengelige for internasjonale bachelorstudenter, som varierer mellom $2.000 og $10.000 per studieår.

5. Fantastisk beliggenhet
HPU har campus i hjertet av honolulu på hawaii

Du er jo på Hawaii, så det i seg selv er nok til å gjøre plasseringen fantastisk, men i tillegg er Downtown Campus, som er universitetets hovedcampus, plassert i hjertet av Honolulu, byen som fungerer som Hawaiis finansielle, kulturelle og politiske midtpunkt. 

6. Strendene og surfingen...
hawaii har noen av verdens beste strender - studere på hawaii

Hawaii har noen av de vakreste strendene i verden, for ikke å snakke om forholdene hvis du elsker å surfe!

7. En imøtekommende lokalbefolkning

Befolkningen på Hawaii er kjent for sin vennlighet. Det er helt normalt å snakke med tilfeldige fremmede på bussen eller i heisen. Hawaii er det perfekte stedet for deg som vil forbedre dine smalltalk-skills.

Vil du booke et gratis veiledningsmøte om studier i utlandet?
Ja, gjerne! Book nå.
Kontakt