Studieveiledning i Trondheim

Studieveiledning i Trondheim

Drømmer du om å studere i utlandet og bor i Trondheimsområdet? Vår studieveileder Kristine vil være på kontoret vårt i Trondheim onsdag og torsdag 4. og 5. april fra kl. 10-16. Benytt sjansen til å avtale studieveiledning!

I tillegg til dette arrangerer vi inspirasjonskveld på kontoret vårt i Trondheim, onsdag 4. april fra 17:10 - 18:30.

Har du spørsmål om å studere i utlandet?
Kom på inspirasjonskveld


Våre studieveiledere har selv studert i utlandet og kan hjelpe til med å finne det lærestedet som passer best for deg. Under studieveiledningen kartlegger vi mulighetene du har og bidrar med praktisk informasjon om de forskjellige lærestedene.

Studieveiledningen er gratis og vi bistår gjennom hele søknadsprosessen. Du vil få svar på alle spørsmål som dukker opp underveis. Vi følger opp søknaden din, og gir deg beskjed hver gang det skjer en endring i status på din søknad.

Ta kontakt med oss dersom du vil avtale studieveiledning i Trondheim en av disse dagene.

STED: KILROY Trondheim, Olav Tryggvasons gate 33

TID: 4/4 - 5/4 kl. 10:00 - 16:00
INSPIRASJONSKVELD: 4/4 kl. 17:10 - 18:30

TLF: 026 33

Avtal studieveiledning i Trondheim
Kontakt oss
Relaterte innlegg
Kontakt