Sportsstipend i USA

Vi kan dessverre ikke ta imot nye søknader om sportsstipend for øyeblikket. Følg med på nettsidene våre i tiden framover for ytterligere oppdateringer.

KILROY hjelper deg som vil kombinere studier i USA med idrett! Vi hjelper deg med å finne et bra universitet/college, samt de beste mulighetene for sportsstipend i USA. Vi guider deg gjennom jungelen av studiesteder og alle regler, som innebærer alt fra å finne det "rette" lærestedet for deg, forhandle frem stipender, hjelp med hele søknadsprosessen, spillerlisenser, visum, forsikringer, flybilletter og mye mer.

Å reise til USA for å studere og drive med idrett samtidig kan bli ditt livs eventyr! Det er en fantastisk erfaring som du kommer til å ha glede av resten av livet. Du får en universitetsutdannelse samtidig som du får mulighet til å konkurrere i den beste amatør-touren/ligaen i verden. Med på kjøpet får du masser av nye venner og kontakter fra hele verden, i tillegg til at engelsken din kommer til å bli flytende både muntlig og skriftlig.

Hvorfor kombinere studier med idrett?

Collegeidrett i seg selv er en fantastisk opplevelse. Å være en student-atlet eller spiller på ett av skolens idrettslag er meget prestisjefullt i USA og det er som regel stor oppslutning om arrangementene. Mange av studentene går og ser på konkurranser og kamper og er ivrige supportere. USA er dessuten unikt i den forstand at idrett og studier går hånd i hånd på universitetet. Atletene har ofte egne datarom, får ekstra leksehjelp og andre fordeler, som å kunne melde seg opp til fag først m.m. Alt for at man skal klare å kombinere nettopp idretten med studiene. 


Sportsstipend i USA

Alle reiser til USA av forskjellige grunner og med ulike forventninger og mål. Det finnes ca. 4000 universiteter og colleges i USA, så for at du skal få en så bra opplevelse som mulig er det viktig å velge et studiested som oppfyller dine behov og ønsker. Ettersom utvalget er så stort finnes det alltids et studiested som passer for deg, både idrettslig og med tanke på det akademiske.

Vil du vite mer om sportsstipend i USA?
Kontakt oss

 

Sportsstipend i USA - Idretter du kan få stipend til

Sportsstipend i USA - Golf - USA

I USA kan du få sportsstipend til å spille golf samtidig som du fullfører utdanningen din

Sportsstipend i USA - Fotball - KILROY

Med sportsstipend kan du ta en universitetsgrad i USA samtidig som du forbedrer dine fotballferdigheter

Sportsstipend i USA - Friidrett - KILROY

Få sportsstipend i USA til å drive med friidrett

Sportsstipend i USA - Svømming - KILROY

Bedre dine ferdigheter som konkurransesvømmer ved hjelp av sportsstipend i USA

Kontakt