Elisabeth

Elisabeth hjelper deg med å finne ditt drømmestudie i utlandet
F  

Navn
Elisabeth

Stilling
Studieveileder

Butikk
Oslo

Telefon
026 33

Send e-post

Å reise og tilbringe tid i utlandet gir meg uendelig glede. Og kunne hjelpe andre til å oppleve det samme, er nettopp hvorfor jeg elsker denne jobben!

Ved å selv ha studert i utlandet, vet jeg hvordan det kan føles som en jungel av informasjon og dokumenter som skal fylles ut, og man kan nesten bli skremt vekk av tanken. Det er nettopp derfor vi i KILROY er her for å hjelpe deg og fortelle deg hvilken informasjon er riktig og viktig å få med seg.

Jeg anbefaler ingen å la seg skremme av administrasjonsarbeidet ved å studere i utlandet. Prisen man får ved å reise er absolutt verdt arbeidet. Min tid i utlandet utfordret meg på alle mulige måter, både personlig og akademisk, og jeg sitter igjen med minner og venner for livet.

Tidligere har jeg jobbet som reiseleder i utlandet og reist mye på egenhånd. Jeg har en bachelor i Reiselivsledelse og studert ved University of Wollongong i Australia i tillegg til Høgskolen i Lillehammer. Valget falt på Australia på grunn at det fantastiske klima og fordi jeg synes Australiere er utrolig imøtekommende. Ved å bo der over en lenger periode føler jeg at jeg fikk oppleve den virkelige australske kulturen og alt den innebærer, noe man ikke får ved å kun feriere der.

Ikke bare får du muligheten til å skaffe deg minner for livet ved å studere i utlandet, men du vil kunne tilføye noe på CV’en din som kan skille deg fra mengden. Du får muligheten til å danne deg et internasjonalt nettverk, bli flytende i et annet språk og sitte med kunnskap om et helt annet fagfelt enn du kunne fått muligheten til her hjemme.

Tilbakemeldinger fra studenter som har reist til utlandet gjennom KILROY, gir meg utrolig motivasjon på jobb, og jeg gleder meg til å hjelpe deg ut i den store verden. Grip sjansen når du først har den, du vet ikke når du får den igjen og du kommer ikke til å angre.

Kontakt