Malin

Malin hjelper deg å finne ditt drømmestudie i utlandet

Navn
Malin

Stilling
Studieveileder

Butikk
Oslo

Telefon
026 33

Send e-post

Drømmen om å oppleve verden og et åpent sinn har ført meg ut på mange spennende eventyr. Og jeg har aldri sett meg tilbake.

Jeg visste alltid at jeg ville til utlandet, så da jeg begynte på min bachelor i utviklingsstudier ved HIOA, ble utvekslingsåret på Hawaii et enkelt valg. Som forventet ble det en helt fantastisk opplevelse, med sommer hele året og surfing hver dag. I tillegg fikk jeg utviklet engelsken min til et helt nytt nivå. Det jeg likte best med å studere på Hawaii, var det store utvalget av spennende fag og muligheten til å få dypere innblikk i kulturen på Hawaii. Dette året gav meg også en unik faglig vinkling på graden min, slik at min CV skiller seg ut fra mengden her i Norge.

Etter endt bachelorstudiet, tok det ikke lang tid før jeg nok en gang var på jakt etter nye opplevelser. Jeg tok derfor et 6 måneders Internship på den norske ambassaden i Lisboa. Den stillingen hadde jeg ikke fått uten tidligere erfaring fra utlandet. Under oppholdet i Lisboa lærte jeg å jobbe med mennesker fra en annen kultur og på et annet språk. Jeg lærte meg portugisisk, og utviklet meg på mange områder.

Det er helt annerledes å jobbe i utlandet enn det er å studere, og jeg er veldig glad for at jeg bare kasta meg ut i det og fikk gjort begge deler. Jeg sitter igjen med utrolig mange gode opplevelser og ikke minst, en styrket CV.

Jeg satt selv med mange spørsmål og usikkerhet rundt alle valgene og det praktiske som måtte ordnes før jeg kunne reise avgårde. Nå er jeg tilbake i Norge, og høsten 2017 begynte jeg å jobbe i KILROY. Her ønsker jeg å bruke mine erfaringer til å hjelpe deg gjennom hele prosessen, slik at du også kan oppnå drømmen om utlandet.

Kontakt