Studere i utlandet med KILROY

Studere i utlandet med KILROY
Når man planlegger å studere i utlandet dukker det ofte opp uendelig med spørsmål underveis i prosessen. Hvordan velger jeg universitet og studieland? Hvordan kan jeg finansiere studiene mine? Hvordan søker jeg? Har jeg gode nok karakterer? Trenger jeg studentforsikring?

Det hele kan virke ganske overveldende, men det er ingen grunn til bekymring. KILROY har svarene og hjelper deg gjennom hele prosessen rundt det å studere i utlandet. Les mer under eller send oss en e-post allerede nå!

 

Hvordan kan KILROY hjelpe meg?

Hvordan kan KILROY hjelpe meg?
Vi tilbyr gratis studieveiledning. Vi hjelper deg med søknaden, praktiske forberedelser og vet alt det er å vite om kostnader forbundet med studier i utlandet. Våre studieveiledere har studert i utlandet og vært igjennom prosessen selv.
Kontakt KILROY Les om studieveiledning

Hvor kan jeg studere?

Hvor kan jeg studere?
Vi samarbeider tett med universiteter i USA, Canada, Australia, New Zealand, Kina, Japan, Dubai, England, Vietnam og Singapore. Universitetene holder en høy faglig standard, og alle forelesninger foregår på engelsk.
Kontakt KILROY Se våre universiteter

Hva kan jeg studere?

Hva kan jeg studere?
Du kan ta en bachelor eller master i utlandet. Du kan også ta et semester i utlandet enten som en del av utdanningen din hjemme, eller frittstående. Våre samarbeidsuniversiteter tilbyr et svært bredt spekter av studier - det finnes noe for alle!
Kontakt KILROY Les om studier

Hvor mye koster det å studere i utlandet?

Hvor mye koster det å studere i utlandet?
Mange lurer på hvordan man kan finansiere studier i utlandet. Er studiet dekket av Lånekassen? Hvor mye kan jeg forvente å betale i skolepenger? Hvordan er levekostnadene? Finnes det et stipend som kan passe for meg? KILROY kan hjelpe deg med detaljert informasjon om finansiering av studier i utlandet.
Kontakt KILROY Les om finansiering

Møt studentene

Møt studentene
Er du nysgjerrig på hvordan det virkelig er å studere i utlandet? Vi har snakket med flere av våre fantastiske studenter om hvordan det er å studere i utlandet!
Studentprofiler Se videoer
Kontakt