Fordelene du får med KILROY

Prøv snorkling ved Great Barrier Reef som student i Australia
I KILROY er vi spesialister på skreddersydde produkter for studenter og ungdom, men også andre eventyrlystne. Som kunde hos oss vil du ha flere gode fordeler. Under ser du et utvalg av hva vi kan hjelpe deg med.

Dine fordeler som kunde hos KILROY 

Velkomstpakker

I tillegg til ovennente fordeler, kan vi hjelpe deg med å få en god start på studiet med en av våre velkomstpakker. En velkomstpakke inkluderer transfer fra flyplassen og hotellovernatting de første dagene etter du har kommet frem til studiestedet. Dette er perfekt for deg som f.eks ikke har funnet et sted å bo på studiestedet ennå, og som skal på boligjakt før studiestart.
Les mer om våre velkomstpakker for deg som skal studere i utlandet

Andre fordeler

Som kunde hos oss vil du også ha fordelen av eksperthjelp når det kommer til studier i utlandet. Våre studieveiledere har lang og god erfaring med å sende norske studenter til utlandet, og de vil kunne svare deg på alle spørsmål du måtte ha. De vil også være tilgjengelige for deg etter studiestart dersom du skulle ha behov for mer informasjon under studiet. Temaer de kan hjelpe deg med er: 

  • finansiering
  • studentbolig
  • veiledning ved valg av fag
  • opplevelser og fritidsaktiviteter på ditt studiested

Og den beste fordelen? ALL veiledning fra oss er helt gratis. Book en studieveiledning i dag, så vil vi hjelpe deg med å oppfylle studiedrømmen i utlandet!

Har du spørsmål?
Skriv til oss!
Kontakt