Velkomstpakker fra KILROY

KILROYs velkomstpakker gjør utenlandsoppholdet lettere for studenter
Som student hos KILROY får du en rekke fordeler. Blant annet tilbyr vi deg spennende velkomstpakker, enten om du ønsker en rolig og komfortabel start på studenttilværelsen, eller om du vil oppleve noe utenom det vanlige.

Som utenlandsstudent kan det være mye å tenke på de første dagene i et nytt land, og mange setter pris på å ha booket de første nettene på hostell eller hotell før de reiser avgårde. På denne måten kan man i fred og ro utforske omgivelsene, treffe nye mennesker og begynne søken etter bolig. Kanskje du samtidig vil oppleve landet allerede nå?

KILROY hjelper deg!

Under har vi listet noen utvalgte velkomstpakker, men vi kan også sette sammen andre spennende opplevelser. Pakkene inkluderer ikke flybilletter, men vi hjelper deg selvfølgelig også med dette. 

Studerer du med KILROY får du den rimeligste fleksible studentbilletten og egen kontaktperson.

Ta kontakt så vi kan skreddersy det som passer best for deg. 

Studere i Sydney? 

Soft Start

Fra 805,-
Soft Start
4 dager
Denne pakken passer for deg som ønsker å bli hentet på flyplassen og ha et bosted de første nettene. Pakken inkluderer tre netter på Wake Up hostel i dorm* og transport til hostellet fra flyplassen.
Send forespørsel

Sightseeing

Fra 1360,-
Sightseeing
4 dager
I denne pakken kan du velge om du vil være med på 1 dags surfekurs eller 1 dags utflukt til Blue Mountains. Pakken inkluderer også tre netter på Wake Up hostel i dorm*, og transport til hostellet fra flyplassen.
Send forespørsel

Surf's Up!

Fra 4910,-
Surf's Up!
8 dager
Hvorfor ikke benytte dagene før studiestart til å oppleve hva Australia har å by på? Pakken inkluderer 3 netter på Wake Up hostel i dorm*, transport til hostellet fra flyplassen og 5 dagers surfekurs, inkl lunch. Surf's up!
Send forespørsel

 * Ved overnatting i dorm kan enkelt/dobbeltrom bestilles mot tillegg.

Studere i Brisbane?

Brissy Brisbane

Fra 630,-
Brissy Brisbane
4 dager
Brisbane er en fantastisk by som byr på noe for enhver smak - utendørsaktiviter, uteliv, avslapping eller store opplevelser. Denne pakken inkluderer 3 netter på Base Backpackers i dorm*, og transport til hostellet fra flyplassen.
Send forespørsel

Zoo' it!

Fra 1005,-
Zoo' it!
4 dager
Utforsk Australias spennende og unike dyrearter! Pakken inkluderer 3 netter på Base Backpackers, i dorm*, transport til hostellet fra flyplassen og 1 dags sightseeing. Velg mellom å besøke Australia Zoo eller verdens første Kolala Sanctuary.
Send forespørsel

 

Sydney to Brisbane

4675,-
Sydney to Brisbane
6 dager
Fly til Sydney og hjem fra Brisbane og opplev den fantastiske østkysten på tidenes surfetur. Pakken inkluderer 1 natt på Wake Up hostel Sydney, transport fra flyplassen til og et 5-dagers surfekurs som tar deg med fra Sydney til Brisbane.
Send forespørsel

 * Ved overnatting i dorm kan enkelt/dobbeltrom bestilles mot tillegg.

  

Studere i Honolulu? 

Soft Start Honolulu

Fra 1695,-
Soft Start Honolulu
3 dager
Skal du studere i fantastiske Honolulu? Denne pakken inkluderer 2 netter på «Aston Waikiki Beachside», i singelrom og transport til hotellet fra flyplassen.
Send forespørsel

 

Hawaiian Sunset

Fra 2260,-
Hawaiian Sunset
3 dager
Frister en katamarantur i solnedgangen? Denne pakken inkluderer 2 netter på Aston Waikiki Beachside (singelrom), transport til hotellet fra flyplassen og en 2 timers katamarantur i solnedgang, inkludert middag og show.
Send forespørsel

 

The Dolphin Experience

Fra 2995,-
The Dolphin Experience
3 dager
Å svømme med delfiner er en drøm for mange. Nå kan den gå i oppfyllelse! Pakken inkluderer 2 netter på Aston Waikiki Beachside (singlerom), transport til hotellet fra flyplassen og en svømmetur med delfiner! (Inkl. inngang til Sea Life Park.)
Send forespørsel

 

Vil du bestille velkomstpakke for en annen destinasjon?
Kontakt oss!
Kontakt