Velkomstpakke - Brisbane

Studere i Brisbane med velkomstpakke

Skal du studere i Brisbane?

Som utenlandsstudent kan det være mye å tenke på de første dagene i et nytt land, og da kan det være fint at det praktiske som hotell og transport fra flyplassen er tatt hånd om på forhånd. På denne måten kan man i fred og ro utforske omgivelsene, treffe nye mennesker og begynne søken etter bolig, eller kanskje du har lyst til å utnytte muligheten til å utforske Australia før skoleåret begynner?

KILROYs velkomstpakker passer like godt for deg som ønsker en rolig og komfortabel start på studenttilværelsen, som og for de om du vil oppleve noe utenom det vanlige. Under får du en oversikt over våre ulike velkomstpakker i Brisbane. 

Brissy Brisbane

Fra 630,-
Brissy Brisbane
4 dager
Brisbane er en fantastisk by som byr på noe for enhver smak - utendørsaktiviter, uteliv, avslapping eller store opplevelser. Denne pakken inkluderer 3 netter på Base Backpackers i dorm*, og transport til hostellet fra flyplassen.

Zoo' it!

Fra 1005,-
Zoo' it!
4 dager
Utforsk Australias spennende og unike dyrearter! Pakken inkluderer 3 netter på Base Backpackers, i dorm*, transport til hostellet fra flyplassen og 1 dags sightseeing. Velg mellom å besøke Australia Zoo eller verdens første Kolala Sanctuary.

 

Sydney to Brisbane

4675,-
Sydney to Brisbane
6 dager
Fly til Sydney og hjem fra Brisbane og opplev den fantastiske østkysten på tidenes surfetur. Pakken inkluderer 1 natt på Wake Up hostel Sydney, transport fra flyplassen til og et 5-dagers surfekurs som tar deg med fra Sydney til Brisbane.

* Ved overnatting i dorm kan enkelt/dobbeltrom bestilles mot tillegg. 

Har du spørsmål om en av våre velkomstpakker?
Kontakt KILROY

 

Kontakt