Velkomstpakke - Honolulu

Studere på Honolulu med velkomstpakke

Skal du studere i Honolulu?

Som utenlandsstudent kan det være mye å tenke på de første dagene i et nytt land, og da kan det være fint å ha bestilt de første nettene på hotell/ hostell før du reiser avgårde. Med våre velkomstpakker får du en myk, men spennende start, der vi tar oss av det praktiske, slik som hotell de første nettene og henting på flyplassen. På denne måten kan man i fred og ro utforske omgivelsene, treffe nye mennesker og begynne søken etter bolig, eller kanskje du har lyst til å utnytte muligheten til å utforske Hawaii før skoleåret begynner?

KILROYs velkomstpakker passer like godt for deg som ønsker en rolig og komfortabel start på studenttilværelsen, som og for de om du vil oppleve noe utenom det vanlige. Under får du en oversikt over våre ulike velkomstpakker. 

Soft Start Honolulu

Fra 1695,-
Soft Start Honolulu
3 dager
Skal du studere i fantastiske Honolulu? Denne pakken inkluderer 2 netter på «Aston Waikiki Beachside», i singelrom og transport til hotellet fra flyplassen.

 

Hawaiian Sunset

Fra 2260,-
Hawaiian Sunset
3 dager
Frister en katamarantur i solnedgangen? Denne pakken inkluderer 2 netter på Aston Waikiki Beachside (singelrom), transport til hotellet fra flyplassen og en 2 timers katamarantur i solnedgang, inkludert middag og show.

 

The Dolphin Experience

Fra 2995,-
The Dolphin Experience
3 dager
Å svømme med delfiner er en drøm for mange. Nå kan den gå i oppfyllelse! Pakken inkluderer 2 netter på Aston Waikiki Beachside (singlerom), transport til hotellet fra flyplassen og en svømmetur med delfiner! (Inkl. inngang til Sea Life Park.)

 

Har du spørsmål om en av våre velkomstpakker?
Kontakt KILROY

 

Kontakt