Velkomstpakke - Sydney

KILROY tilbyr velkomstpakker til studenter i Sydney

Skal du studere i Sydney?

Som utenlandsstudent kan det være mye å tenke på de første dagene i et nytt land, og mange setter pris på å ha booket de første nettene på hostell eller hotell før de reiser avgårde. På denne måten kan man i fred og ro utforske omgivelsene, treffe nye mennesker og begynne søken etter bolig, eller kanskje du har lyst til å utnytte muligheten til å utforske Australia før skoleåret begynner?

Våre velkomstpakker passer like godt for deg som ønsker en rolig og komfortabel start på studenttilværelsen, som og for de om du vil oppleve noe utenom det vanlige. Under får du en oversikt over våre ulike velkomstpakker. 

Soft Start

Fra 805,-
Soft Start
4 dager
Denne pakken passer for deg som ønsker å bli hentet på flyplassen og ha et bosted de første nettene. Pakken inkluderer tre netter på Wake Up hostel i dorm* og transport til hostellet fra flyplassen.
Send forespørsel

Sightseeing

Fra 1360,-
Sightseeing
4 dager
I denne pakken kan du velge om du vil være med på 1 dags surfekurs eller 1 dags utflukt til Blue Mountains. Pakken inkluderer også tre netter på Wake Up hostel i dorm*, og transport til hostellet fra flyplassen.
Send forespørsel

Surf's Up!

Fra 4910,-
Surf's Up!
8 dager
Hvorfor ikke benytte dagene før studiestart til å oppleve hva Australia har å by på? Pakken inkluderer 3 netter på Wake Up hostel i dorm*, transport til hostellet fra flyplassen og 5 dagers surfekurs, inkl lunch. Surf's up!
Send forespørsel

* Ved overnatting i dorm kan enkelt/dobbeltrom bestilles mot tillegg.

Har du spørsmål om en av våre velkomstpakker?
Kontakt KILROY
Kontakt