Studieveiledning

KILROY er den største og eldste veiledningstjenesten i Norge for studenter som ønsker å studere og ta internship i utlandet. Historien vår går tilbake til 1995 (da vi het International Education Centre - IEC). Siden da har vi hjulpet flere tusen studenter med å treffe de riktige valgene og sørget for at studieland og universitet svarer til forventningene.

I 2006 ble vi en del av KILROY, som er kjent som Norges største reisebyrå for ungdom og studenter. KILROY Norway har søsteravdelinger i Sverige, Finland, Danmark, Nederland, Belgia og Island.

KILROY representerer statlig godkjente universiteter i Kina, Japan, Dubai, Singapore, Australia, New Zealand, England, Canada og USA. Vi kvalitetssikrer alle universitetene vi representerer, og krever at de har et godt omdømme med høy kvalitet på utdannelsene, samt at det er godt tilrettelagt for internasjonale studenter.

Vi kan også hjelpe deg med å finne internship in Kina, USA og Australia.

KILROY oppfyller ANSAs etiske retningslinjer for leverandører av studier og skolegang i utlandet. 

Hva tilbyr KILROY?

I utlandet finnes det et mangfold av studiesteder og fagretninger. Å finne frem i jungelen er utfordrende og som regel dukker det opp mange spørsmål underveis. Hvordan søker jeg? Får jeg støtte fra Lånekassen? Når er søknadsfristen? Hvor bor jeg? Hvordan søker jeg om studentvisum?

KILROY er et team av studieveiledere som selv har studert i utlandet. Vi hjelper deg med å finne det samarbeidsuniversitetet eller internship som passer best for deg og den utdanningen du ønsker å ta. Vi gir GRATIS veiledning på vårt kontor i Oslo eller Bergen, eller på telefon, der vi går i gjennom dine muligheter og gir deg praktisk informasjon.

Vi hjelper deg GRATIS med å søke på læresteder og bistår deg gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på de spørsmålene som dukker opp underveis. Vi følger opp søknaden din, og vi gir deg beskjed hver gang det skjer en endring i status på din søknad.

All studieveiledning fra KILROY er gratis for deg. Du betaler skolepengene direkte til universitetet du skal studere på.

Hvis du søker gjennom KILROY, får du:

Slik blir søknadsprosessen både enklere og tryggere for deg. 

Har du spørsmål om studier i utlandet?
Avtal studieveiledning
Kontakt