Studier i utlandet - hva kan du velge?

Studier i utlandet? Du kan studere en hel grad eller 1-2 semestre i utlandet.
Har du lyst til å studere i utlandet, men er usikker på hvilken grad og hvilket studium som passer for deg? KILROY kan hjelpe deg, enten du ønsker å ta en hel bachelor- eller mastergrad i utlandet, eller om du kun ønsker å ta 1-2 semestre i utlandet.

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan derfor veilede deg dersom du er usikker på om du vil ta en hel grad i utlandet eller kun et semester. Vi kan også komme med råd og veileding om du er usikker på om studier i utlandet i det hele tatt er noe for deg.

Bachelorgrad (undergraduate):

For deg som har fullført videregående skole og har oppnådd generell studiekompetanse. Graden varer i 3-4 år. Les mer under Bachelor i utlandet.

Mastergrad (postgraduate):

For deg som har fullført en bachelorgrad eller har mange års arbeidserfaring. Graden varer i 1-2 år. Les mer under Master i utlandet.

Study abroad - delstudier - årsstudium:

For deg som allerede studerer ved et annet lærested og ønsker 1-2 semestre i utlandet som del av graden. På noen læresteder er det også mulig å søke på dette uten å være tilknyttet et annet lærested (årsstudium). Les mer under Delstudier i utlandet.

Alle fagområder

Vi samarbeider med en rekke læresteder i hele verden. Dette betyr at vi kan tilby studier i utlandet innen alle fagretninger, inkludert samfunnsfag, naturvitenskaplige fag, ingeniørfag, økonomiske fag, helsefag, historisk-filosofiske fag, mediefag osv. Søk etter fagområder eller les mer om lærestedene.

 

Ønsker du mer informasjon om å studere i utlandet?
Kontakt oss
Kontakt