Online TEFL sertifikat

Online TEFL sertifikat
Ved å bli sertifisert til å undervise i engelsk som fremmedspråk (TEFL = Teach English as Foreign Language), vil du automatisk ha en fordel når du skal søke jobber. En slik sertifisering betyr at du har et høyt kunnskapsnivå innen engelsk, som utvilsomt er en fordel i et globalt arbeidsmarked hvor konkurransen om arbeidsplasser blir stadig tøffere.

Hvem kan ta et TEFL sertifikat?

Alle over 18 år, og som har gode engelskkunsskaper, kan søke på et TEFL sertifiseringskurs. For å få mest utav kurset, og best mulig resultater, anbefaler vi at du også har gjennomført minst ett semester ved et universitet på bachelornivå, men det er ikke et krav.

Når kan jeg begynne på mitt online TEFL kurs?

Online TEFL kurset starter hver 2. uke. Søknadsprosessen er hurtig og enkel å gjennomføre. Vi anbefaler likevel at du kontakter oss ca. 1 måned før du ønsker å starte på TEFL kurs. 

Hvor lenge varer kurset?

TEFL kurset er på 150 timer (130 timer online kurs + 20 timer praksis). Kurset starter med introduksjonsarbeid som varer en uke, deretter 10 uker med oppgaver og arbeid som vil ta omtrent 2-3 timer per dag (10-15 timer i uken) å fullføre. 

Praksisdelen på 20 timer vil hjelpe deg til å bli mer komfortabel med å undervise/snakke engelsk. Du kan undervise en elev via Skype eller i egen person der hvor du er. Et annet alternativ er å assistere en lærer i et tradisjonelt klasserom ved en nærliggende skole, eller observere en klasse ved en språkskole eller lignende. 

Når vil jeg motta mitt TEFL sertifikat?

Når du har gjennomført 130 timer med online kursmateriell og 20 timer praksis, vil du motta ditt TEFL sertifikat. Sertifikatet er gyldig for alltid. Du vi få sertifikatet tilsendt både via post og e-post, slik at det vil være lett for deg å videresende sertifikatet til potiensielle arbeidsgivere senere. 

Pris for dette online TEFL kurset er USD 1.000,- (ca. 8000 kr.) 

Vil du studere til et TEFL sertifikat?
Kontakt oss!

 

 

Kontakt