Ph.d. i utlandet - Australia, England eller New Zealand

phd i utlandet - phd i australia - phd i england - phd new zealand
Drømmer du om å ta din ph.d. i utlandet? Vi kan hjelpe deg med å søke på en ph.d. i utlandet. Vi tilbyr gratis studieveiledning til alle som ønsker å ta en doktograd (ph.d.) i Australia, England eller på New Zealand. Du vil få hjelp med søknaden, og vi kan svare på spørsmål vedrørende bolig, finansiering, og visum, i tillegg til andre spørsmål som du måtte ha. Kort fortalt så gjør vi det lettere for deg å bli en ph.d. student i utlandet!

I stedet for å studere i kalde Norge kan du dra til et internasjonalt universitetet i utlandet hvor du kan oppleve verden samtidig som du arbeider for forsker. Skriv din ph.d. i eksempelvis Australia, England eller New Zealand. I KILROY samarbeider vi med anerkjente universiteter over hele verden som tilbyr internasjonale studenter å ta sin ph.d. (doktorgrad) ved deres utdannelsesinstitusjon.

Internasjonale universiteter som tilbyr ph.d: 

 

Ph.d. i Australia

De fleste universiteter i Australia ligger i storbyer som Melbourne, Sydney, Brisbane, Adelaide og Perth. Våre studieveiledere kan fortelle mer om muligheten for å ta en ph.d. i Australia, livet som Ph.d. studerende i de forskjellige byene, bolig, visum og muligheten for å få stipend og støtte til en ph.d. i Australia.

Ph.d. i England

Våre samarbeidsuniversiteter i England ligger i London, i Bournemouth i den sørlige delen av England, i Bristol og i Coventry, tett på på Birmingham. Få mer informasjon om ph.d. studier ved å kontakte en av våre studieveiledere. 

Ph.d. på New Zealand

På New Zealand kan du ta din ph.d. i Auckland og Wellington på Nordøya og i Otago på Sørøya. Våre studieveiledere kan fortelle deg mer om dine muligheter for å studere en ph.d. på flotte New Zealand.

Gratis studieveiledning om ph.d. i utlandet

Luksusdilemmaet er: skal det være en ph.d. i Australia, England eller New Zealand? Det kan være vanskelig å finne utav på egen hånd da det krever en del research og arbeid. Det er nettopp derfor det er så praktisk å kunne ta kontakt med en av våre studieveiledere som vil hjelpe deg helt gratis. Vår veiledning er uforpliktende og vi vil kunne gi deg nyttig informasjon om mulighetene for å ta en ph.d. ved de forskjellige universitetene, finansiering, bolig, muligheter for stipend og støtte, etc. Vi gjør det enkelt for deg å bli ph.d.-student i utlandet!

Ph.d. i Australia, England eller New Zealand
Avtal gratis studieveiledning

phd i sydney - phd i australiaDette kan være deg mens du tar en ph.d. i Australia. Frister det med et morgenbad?

Kontakt