Vi tilbyr også:

Prøv snorkling ved Great Barrier Reef som student i Australia
KILROY er et selskap som spesialister seg på skreddersydde produkter for studenter og ungdom, men også andre eventyrlystne. Under ser du et utvalg av hva vi kan hjelpe deg med.

Velkomstpakker

Som student hos KILROY får du en rekke fordeler. Blant annet tilbyr vi deg spennende velkomstpakker som inkluderer transfer fra flyplassen, hotell og en spennende opplevelsesreise i landet du skal studere i.
Les mer om våre velkomstpakker for deg som skal studere i utlandet

Flybilletter

Hos KILROY finner du de beste flyprisene! Vi har spesialavtaler med over 50 flyselskaper i tillegg til at vi alltid kan tilby flybilletter stort sett til alle destinasjoner over hele verden. Studerer du med KILROY får du den rimeligste fleksible studentbilletten og egen kontaktperson hos vår Key Account-avdeling.

Ta kontakt med oss så kan vi skreddersy det som passer best for deg.

Studentforsikring

Skal du studere i utlandet trenger du en god studentforsikring. Gouda Reiseforsikring gir alle fulltidsstuderende som er medlem av norsk folketrygd mulighet til å kjøpe vår studentforsikring.

Les mer om studentforsikring

Opplevelsesreiser

Opplevelsesreiser er forhåndbestilte turer med engelskspråklige guider hvor alt det praktiske er lagt opp på forhånd (aktiviteter, lokal transport, overnatting og måltider). På slike turer treffer du unge mennesker fra hele verden, og er garantert spennende aktiviteter og opplevelser. Kanskje du ønsker å å oppleve verden før studietiden begynner? KILROY kan hjelpe deg med å finne en tur som passer perfekt for deg!

Les mer om våre opplevelsesreiser

Har du spørsmål?
Kontakt KILROY
Kontakt