Business

Studere business i utlandet - KILROY

Studere business i utlandet

Vil du studere business? Dette fagområdet favner bredt og gir deg mange spennende muligheter og tilgang på fag som ikke finnes i Norge.

Business-studier i utlandet vil gi deg en bred og allsidig utdanning med kompetanse innen flere økonomisk-administrative fag. Jobbmulighetene er mange og vil variere noe avhengig av hvilken spesialisering du velger. 

Hvilke fagområder kan jeg studere dersom jeg tar en utdanning innen business?

Spesialiseringer kan være:

Hva slags jobber kan jeg få når jeg er ferdig med studiet? 

Ved å studere business får du bred kompetanse med mange forskjellige karrieremuligheter. Dette kan være eksempler:

  • Siviløkonom
  • Revisor
  • HR-ansvarlig
  • Markedsfører
  • Controller
  • Leder

Hva er fordelene med å studere business i utlandet?

KILROY samarbeider med flere universiteter med ettertraktede business-akkrediteringer. En akkreditering på business-studier er et tegn på god kvalitet og internasjonalt anerkjente. Svært mange av våre partneruniversiteter er opptatt av at du som student skal få relevant arbeidserfaring og kontakt med bedifter som potensielle arbeidsgivere i løpet av studietiden. Vår erfaring er at grader i business i mange av universiteter, tilbyr mer arbeidsrelatert utdanning med praksisperioder og internships. 

Er det vanskelig å få jobb i Norge etter å ha studert i utlandet?

Stadig flere bedrifter ønsker kandidater med internasjonal erfaring. Det viser at du ikke er redd for å gå prøve nye ting og utforske verden, samtidig som det peker på at du har verdifull kulturkompetanse og ser faget ditt med et annet blikk enn de som kun studerer i Norge.

Hvor kan jeg studere business i utlandet?

Under finner du en liste over de ulike landene som tilbyr studier innen business. Utvid listen for å se hvilke universiteter du kan velge mellom:

Vil du vite mer om å studere Business i utlandet?
Kontakt oss!
Kontakt