MBA

Studere Master of Business Administration (MBA) i utlandet

Master of Business Administration (MBA) i utlandet

Vil du ta en Master of Business Administration (MBA)? Studiemulighetene er mange for deg som ønsker å ta en MBA i utlandet.

Ved å ta en MBA i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

KILROY hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Hva med å ta en MBA i USA, Australia eller Japan? Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å ta en MBA i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

MBA studier i utlandet

Det vil vanligvis ta mellom 1 og 2 år å fullføre en MBA. Opptakskravene til en MBA varierer, men det er nødvendig med noe arbeidserfaring i tillegg til en bachelorgrad. Flere av universitetene KILROY samarbeider med er kjent for sine høyt ansette MBA-grader. 

KILROY tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med å finne det rette studiet for deg. Dersom du ønsker å ta en MBA i utlandet vil du få hjelp gjennom hele søknadsprosessen.

Vil du studere i utlandet?
Kontakt oss


Nedenfor finner du en oversikt over de ulike studielandene og universitetene som tilbyr en Master of Business Administration. Kontakt oss dersom du ikke finner det du leter etter, så hjelper vi deg videre.

Vil du vite mer om å studere MBA i utlandet?
Kontakt oss!
Kontakt