Hospitality Management

Studere hospitality i utlandet - KILROY

Studere Hospitality Management i utlandet

Vil du studere Hospitality Management? Studiemulighetene er mange for deg som ønsker å studere Hospitality Management i utlandet.

Drømmer du om en internasjonal karriere der hele verden er en potensiell arbeidsplass? Elsker du å jobbe med mennesker, og kan et service-yrke være noe for deg? I så fall kan studier i Hospitality Management være perfekt!

Studier i Hospitality Management forbereder deg på en internasjonal karriere innenfor mange spennende områder som for eksempel hotell, restaurant, reiseliv, event og turisme.

Hospitality Management studier gir deg også bred kunnskap innenfor ledelse. Det gir deg den ekstra kompetansen som kan sikre deg drømmejobben etter endte studier. 

Hvor kan jeg studere Hospitality Management i utlandet?

Vi samarbeider med flere anerkjente skoler i verden innenfor hospitality. Det er høy kvalitet på studiene, og viktigst av alt har alle universitetene nær kontakt med industrien og forbereder deg på arbeidslivet som venter. Noen av skolene KILROY samarbeider med er: The Emirates Academy of Hospitality Management og Blue Mountains International Hotel Management School (BMIHMS).

Skolene tilbyr hovedsaklig en bachelor i Hospitality Management, men de fleste studiene har stor fokus på generelle businesstudier. Trenger du hjelp med å finne akkurat den utdannelsen du er ute etter, så hjelper vi deg gjerne! Vi tilbyr mange ulike alternativer både av studier og skoler rundt om i verden. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere Hospitality Management i utlandet kan du ta kontakt med KILROY.

Nedenfor kan du velge et studieland og se hvilke universiteter som tilbyr studier innen Hospitality Management:

Vil du vite mer om å studere Hospitality Management i utlandet?
Kontakt oss!
Kontakt