Hotel Management

Studere Hotel Management i utlandet - KILROY

Studere Hotel Management i utlandet

Vil du studere Hotel Management? Studiemulighetene er mange for deg som ønsker å studere Hotel Management i utlandet.

Hotel Management handler om hotell og ledelse, men gir deg også en bred utdannelse innenfor det som kalles "hospitality". Innenfor hospitality finner man en mengde spennende yrkesgrupper for eksempel innen reiseliv og turisme.

Hva kan jeg jobbe med?

Med en utdannelse innenfor Hotel Management kan man for eksempel jobbe i en lederstilling på et hotell eller et resort. Du kan også jobbe i et reiseselskap eller hva med på et cruiseskip? Drømmer du kanskje om å en gang drive ditt eget hotell? Da er Hotel Management noe for deg!

Studiene gir deg en svært konkurransedyktig utdannelse innenfor markedsføring, økonomi og ledelse, med Hotel Management som spesialitet. 

Ved å studere Hotel Management i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

KILROY hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å studere Hotel Management i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

Studér Hotel Management i utlandet

Du kan studere Hotel Management i utlandet gjennom et Study Abroad program på ett eller to semester, eller velge å ta hele din bachelor- eller mastergrad i utlandet.

KILROY tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med å finne det rette studiet for deg. Dersom du ønsker å studere Hotel Management i utlandet vil du få hjelp gjennom hele søknadsprosessen.

Vil du studere i utlandet?
Kontakt oss


Nedenfor finner du en oversikt over de ulike studielandene og universitetene som tilbyr studier innen Hotel Management. Kontakt oss dersom du ikke finner det du leter etter, så hjelper vi deg videre.

Vil du vite mer om å studere Hotel Management i utlandet?
Kontakt oss!
Kontakt