Luftfartsingeniør

Studere til å bli luftfartsingeniør i utlandet

Studere til å bli luftfartsingeniør i utlandet

Vil du bli luftfartsingeniør? Studiemulighetene er mange for deg som ønsker å studere til å bli luftfartsingeniør utlandet.

Ved å studere til å bli luftfartsingeniør i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

KILROY hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Hva med å studere på New Zealand, i Australia, eller USA? Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å studere til å bli luftfartsingeniør i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

Studér til å bli luftfartsingeniør i utlandet

Du kan studere i utlandet gjennom et Study Abroad program på ett eller to semester, eller velge å ta hele utdanningen din i utlandet.

KILROY tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med å finne det rette studiet for deg. Dersom du ønsker å studere til å bli luftfartsingeniør i utlandet vil du få hjelp gjennom hele søknadsprosessen.

Vil du studere i utlandet?
Kontakt oss


Nedenfor finner du en oversikt over de ulike studielandene og universitetene som tilbyr studier for deg som vil bli luftfartsingeniør. Kontakt oss dersom du ikke finner det du leter etter, så hjelper vi deg videre.

Vil du vite mer om å studere Luftfartsingeniør i utlandet?
Kontakt oss!
Kontakt