Juridiske fag

Studere juridiske fag i utlandet - KILROY

Studere juridiske fag i utlandet

I en stadig mer globalisert verden er det viktig å ha et internasjonalt nettverk og kunnskaper på tvers av landegrenser og kulturer. Dette gjelder også innenfor juridiske fag som forretningsjus, arbeidsrett, kriminalrett, menneskerettigheter og andre fagområder innenfor jus.

KILROY samarbeider med anerkjente og tradisjonsrike universiteter som tilbyr juridiske studier av meget høy kvalitet. Du kan ta ett eller to semester i utlandet som en del av studiene dine hjemme i Norge, eller ta en hel bachelor eller mastergrad i utlandet. 

Ved å studere juridiske fag i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

Vi hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Hva med å studere juridiske fag i EnglandUSA eller Australia? Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å studere juridiske fag i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

Hvor kan jeg studere juridiske fag i utlandet?

Vi samarbeider med flere universiteter som tilbyr et bredt spekter av studier innenfor juridiske fag. I listen nedenfor nevnes kun noen av de fagområdene som du kan finne verden over. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere juridiske fag i utlandet kan du kontakte KIRLOY.

Nedenfor kan du velge et studieland og se hvilke universiteter som tilbyr studier innen juridiske fag: 

Vil du vite mer om å studere Juridiske fag i utlandet?
Kontakt oss!
Kontakt