Samfunnsfag

Studere samfunnsfag i utlandet - KILROY

Studere samfunnsfag i utlandet

Vil du studere samfunnsfag? Studiemulighetene er mange for deg som ønsker å studere samfunnsfag i utlandet.

Fagtilbudet innen samfunnsfag er enormt i utlandet, og du kan studere akkurat det du interesserer deg for. Ved å studere social sciences i utlandet vil du få et helt nytt faglig perspektiv og et fortrinn på arbeidsmarkedet.

Hva er vel bedre enn å studere asiatisk historie og samfunnsforhold ved et japansk universitet? Eller å lære om internasjonale relasjoner i USA? I tillegg til utdannelsen din vil du sitte igjen med førstehåndskjennskap til en annen kultur og mest sannsynlig nye tanker om ditt eget hjemland.

Ved å studere samfunnsfag i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

KILROY hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Hva med å studere samfunnsfag i Kina, USA, Australia, England, Vietnam eller Japan? Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å studere samfunnsfag i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

Hvor kan jeg studere samfunnsfag i utlandet?

KILROY samarbeider med flere universiteter som tilbyr et bredt spekter av studier innenfor samfunnsfag. I listen nedenfor nevnes kun noen av de fagområdene som du kan finne verden over. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere samfunnsfag i utlandet kan du kontakte KIRLOY.

Nedenfor kan du velge et studieland og se hvilke universiteter som tilbyr studier innen samfunnsfag:

Vil du vite mer om å studere Samfunnsfag i utlandet?
Kontakt oss!
Kontakt