Samfunnsfag

Studere samfunnsfag i utlandet - KILROY

Studere samfunnsfag i utlandet

Vil du studere samfunnsfag? Studiemulighetene er mange for deg som ønsker å studere samfunnsfag i utlandet.

Samfunnsfag er en paraplybetegnelse for en rekke fagområder der du lærer om samfunnets oppbygning, samspillet mellom ulike samfunnsinstitusjoner, politikk og utvikling. Dette kan være alt fra kultur, sosiologi, antrolologi, samfunnsgeografi, økonomi og statsvitenskap. Ved å studere samfunnsvitenskaplige fag i utlandet vil du få et helt annet faglig perspektiv og et fortrinn i arbeidsmarkedet.

Hva er vel bedre enn å studere asiatisk historie og samfunnsforhold ved et japansk universitet? Eller å lære om internasjonale relasjoner i USA? I tillegg til utdannelsen din vil du sitte igjen med førstehåndskjennskap til en annen kultur og mest sannsynlig nye tanker om ditt eget hjemland.

Ved å studere samfunnsfag i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

KILROY hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Hva med å studere samfunnsfag i Kina, USA, Australia, England, Vietnam eller Japan? Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å studere samfunnsfag i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

Hvor kan jeg studere samfunnsfag i utlandet?

KILROY samarbeider med flere universiteter som tilbyr et bredt spekter av studier innenfor samfunnsfag. I listen nedenfor nevnes kun noen av de fagområdene som du kan finne verden over. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere samfunnsfag i utlandet kan du kontakte KIRLOY.

Nedenfor kan du velge et studieland og se hvilke universiteter som tilbyr studier innen samfunnsfag:

Vil du vite mer om å studere Samfunnsfag i utlandet?
Kontakt oss!
Kontakt