Politikk & internasjonale relasjoner

Studere politikk og internasjonale relasjoner i utlandet

Studere politikk og internasjonale relasjoner i utlandet

Vil du studere politikk og internasjonale relasjoner? Studiemulighetene er mange for deg som ønsker å studere i utlandet.

Ved å studere politikk og internasjonale relasjoner i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

KILROY hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Hva med å studere politikk og internasjonale relasjoner på New Zealand, i USA, Australia eller Japan? Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å studere i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

Studér politikk og internasjonale relasjoner i utlandet

Du kan studere politikk og internasjonale relasjoner i utlandet gjennom et Study Abroad program på ett eller to semester, eller velge å ta hele utdanningen din i utlandet.

KILROY tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med å finne det rette studiet for deg. Dersom du ønsker å studere politikk og internasjonale relasjoner i utlandet vil du få hjelp gjennom hele søknadsprosessen.

Vil du studere i utlandet?
Kontakt oss


Nedenfor finner du en oversikt over de ulike studielandene og universitetene som tilbyr studier innen politikk og internasjonale relasjoner. Kontakt oss dersom du ikke finner det du leter etter, så hjelper vi deg videre!

Vil du vite mer om å studere Politikk & internasjonale relasjoner i utlandet?
Kontakt oss!
Kontakt