Kinesisk

Studere kinesisk (mandarin) i utlandet

Studere kinesisk i utlandet

Vil du studere kinesisk (mandarin)? Studiemulighetene er mange for deg som ønsker å studere mandarin i utlandet.

Rundt en av fem av jordens befolkning snakker en form for kinesisk. Over 800 millioner mennesker snakker mandarin, som er den vanligste formen av språket. Med andre ord er det enormt verdifullt å lære mandarin, spesielt hvis du er interessert i å jobbe, ha et internship, eller studere i Kina.

Ved å studere mandarin i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

KILROY hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Hva med å studere mandarin i KinaUSAAustralia eller kanskje på New Zealand? Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å studere mandarin i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

Studér mandarin i utlandet

Du kan studere mandarin i utlandet gjennom et Study Abroad program på ett eller to semester, eller velge å lære mandarin som en del av hele utdanningen din i utlandet.

KILROY tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med å finne det rette studiet for deg. Dersom du ønsker å studere mandarin i utlandet vil du få hjelp gjennom hele søknadsprosessen.

Vil du studere i utlandet?
Kontakt oss


Nedenfor finner du en oversikt over de ulike studielandene og universitetene som tilbyr studier innen mandarin. Kontakt oss dersom du ikke finner det du leter etter, så hjelper vi deg videre.

Vil du vite mer om å studere Kinesisk i utlandet?
Kontakt oss!
Kontakt