Australia

Kunne du tenkt deg å studere midt i Australias største by, Sydney?
 

Hvorfor studere i Australia?

Spennende storbyer, milelange sandstrender, et unikt natur- og dyreliv og et vidunderlig klima. Australia er et fantastisk land med uendelige opplevelsesmuligheter. Universiteter i Australia holder en meget høy faglig standard med et sterkt internasjonalt fokus. Ikke nok med det; å studere i Australia vil gi deg en opplevelse for livet!

Australia er et av verdens eldste kontinenter. Urbefolkningen, aboriginerne, har befolket kontinentet i over 40.000 år, og er trolig den eldste sivilisasjonen i verden. Det moderne Australia er et multikulturelt samfunn og mer enn 100 ulike etniske grupper har gjort Australia til sitt hjem. De ulike kulturene lever harmonisk sammen, noe som har vært med på å skape et åpent og tolerant samfunn med et rikt kulturliv. Australierne er dessuten kjent for sin gjestfrihet, noe du som utenlandsstudent vil nyte godt av.

Et bedre klima enn i Australia er vanskelig å finne, og livsstilen preges derfor av utendørsaktiviteter. Australierne elsker sport, og særlig vannsport av alle slag er populært. Etterpå samles man til en barbeque, som på folkemunne  bare kalles "barbie", i hagen. Naturen er like variert som befolkningen, og her finnes mer enn 500 nasjonalparker og 4.700 mil med fantastisk kystlandskap.

Hvor kan jeg studere i Australia?

Studier i Australia er svært populært

Å studere i Australia er svært populært blant nordmenn, mye på grunn av universitetenes brede fagtilbud og den gode kvaliteten på utdanningen. Universitetene har et særlig bredt tilbud innenfor internasjonale studier, politikk og økonomi, og er ansett for å være ledende innenfor maritim vitenskap og undervisning i energi og miljø. Australske universiteter tiltrekker seg en høy andel internasjonale studenter fra hele verden som fristes av studier i Australia. For at man skal være sikret en best mulig studiehverdag blir alle universiteter som tar i mot internasjonale studenter kvalitetssikret av australske myndigheter.

Hvorfor studere i Australia med KILROY?

KILROY tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med å finne det universitetet som passer best med dine ambisjoner og faglige bakgrunn. Vi har inngått partnerskap med en rekke skoler i Australia og er dermed en slags forlengelse av skolenes egne opptakskontorer. For deg som student betyr det at du ikke behøver å betale noe ekstra for å søke gjennom KILROY.

Fordelen med å søke gjennom KILROY er at du slipper å betale skolepengene før du reiser, du betaler kun et depositum før avreise. Resten av skolepengene betales først etter at du har kommet fram. KILROY veileder deg dessuten gratis gjennom søknadsprosessen og tilbyr råd og veiledning om alt fra visumsøknader til kjøp av godkjent studentforsikring.

Fakta om Australia

Folketall: 22,5 mill. (2010)
Hovedstad: Canberra
Største byer: Sydney, Melbourne, Brisbane og Perth
Regioner: 6 delstater: New South Wales, Victoria, Queensland, South Australia, Western Australia og Tasmania; 2 territorier: Australian Capital Territory og Northern Territory
Språk: Engelsk
Valuta: Australske dollar (AUD)
Tidssone: +8 til +10 (+7 til +9 ved sommertid)

Høres Australia spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt