Blue Mountains

Studenter ved Blue Mountains University
 

Studere på Blue Mountains

Start din karriere innenfor hotell, restaurant og turisme på en av Australias beste hotellskoler, Blue Mountains International Hotel Management School. Her kan du skaffe deg en ettertraktet utdannelse og internasjonale kontakter i et fantastisk studiemiljø.

Hva kan du studere på Blue Mountains?

Blue Mountains tilbyr bachelorstudier innen hotelledelse, turisme og event management, samt masterstudium innen hotelledelse. Studiene inneholder 24-48 ukers betalt praksis, noe som gir deg som student en gylden mulighet til å knytte kontakter allerede fra første studieår.

Hvorfor studere på Blue Mountains?

Dersom du ønsker å studere hotelledelse i ett av verdens mest attraktive turistområder og få mye praksis under studiene, er Blue Mountains International Hotell Management School virkelig skolen å være student ved! Blue Mountains er en av Australias fremste hotellskoler med et godt rykte innad i bransjen. Studiene har en god blanding av teori og praksis, og studentene har flere betalte praksisperioder i løpet av studietiden. Skolen har omtrent 250 studenter hvert semester. En tredjedel av studentene er fra Australia, mens resten er internasjonale studenter fra hele verden. Etter 2 år på Leura campus i Blue Mountains fullfører du siste halve året på Sydney campus. Dersom du tar en toårig mastergrad på vil du ta hele studiet på campus som ligger midt i Sydney. Det inngår også en betalt praksisperiode i masterstudiet. 

Akademisk omdømme

Blue Mountains International Hotel Management School er ansett som den skolen i Australiasia hvor man har best mulighet til å få en internasjonal karriere innen hotelledelse (TNS Survey, September 2010). Alle studenter som fullfører en bachelorgrad på BMIHMS får også et Swiss Hotell Association (SHA) Diploma. Studiene er godkjent av statlige og nasjonale myndigheter i Australia (TEQSA) og sertifisert av the World Tourism Organisation og akkreditert av The Institute of Hospitality.

Skolens gode rykte bygger på et omfattende samarbeid med hotellkjeder, eventbyråer, resorter og turistorganisasjoner; ikke bare i Australia men over hele verden. Skolen har også et "Graduate recruitment program", som gir toppstudenter mulighet til å jobbe i hotellkjeder som blant annet Marriott, Hyatt og Four Seasons, etter endt utdannelse. Vurderer du å studere hotellledelse i utlandet er Blue Mountains et godt valg!

Fakta

Antall studenter: 700
Antall internasjonale studenter: 165
Akademisk kalender: Studiestart i januar, april, juli og september (anbefalt start for bachelorgrad er september)
Nivå og studieavgift: 
Bachelorgrad fra 28 400 AUD per år (2018) 
Mastergrad fra 18 250 AUD per år (2018) 

Skolens hjemmeside: Blue Mountains

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres Blue Mountains spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt