Blue Mountains

Studere ved Blue Mountains

Campuslivet på Blue Mountains

Blue Mountains International Hotel Management School ligger i Leura i Blue Mountains. Med tanke på den store turismen i Blue Mountains, er skolens beliggenhet ideell for å kunne gi studentene utfordringer og best mulig læring for deres videre karriere innenfor hospitality og turisme. Uten å bli forstyrret av storbyens støy, men med gode muligheter for å reise til storbyen.

Når man flytter til Sydney campus det siste halve året av graden så er man i umiddelbar nærhet til potensielle arbeidsgivere, og man får også med det god mulighet til å knytte kontakter i bransjen.

Fasiliteter på Blue Mountains

Skolen har moderne undervisningslokaler, tre restauranter som benyttes i undervisningen og drives av studentene, storkjøkken og to datasaler. Det er også et stort bibliotek på skolen, og det er trådløst internett på hele campus. Studenter kan enten ta med egen lap-top eller kjøpe en fra skolen for en veldig god pris. Skolen tilbyr også lokaler for sport og fritid med bordtennis, tv, biljard, grillområde, svømmebasseng og tennisbane. Skolen ligger også i nærheten av Blue Mountains koselige kafeer, fine restauranter, bokhandler og hva man skulle ønske.

Transport

Siden alle bor på campus, er det ikke noe behov for store kollektivtilbud for studentene. Dersom du ønsker å reise ut fra Blue Mountains, som for eksempel til Sydney, er dette enkelt. Med tog kan du ta deg til Sydney på to timer, og en billett koster omtrent $8 AUD.

Bolig på Blue Mountains

Studentene bor på studenthjemmet på campus, som mer eller mindre minner litt om et hotell. Alle studentene bor i hotellignende dobbeltrom med bad på alle rom. Sengetøy er med i prisen. Under praksisperiodene er det vanlig at bedriftene som ansetter studenten ordner med bolig. Prisen på boligene ved Blue Mountains er $4425 AUD per termin i dobbeltrom.

Campuset i Sydney har ingen studentboliger, men det er lett å finne leilighet på det private markedet.

Skolen har likevel sikret noen få boliger som det er mulig å leie. Disse ligger ca 20 minutters gange fra campus. Her bor man 3-4 studenter sammen. Leiligheten er møblert, og man har en kjøkkenkrok, bad, internettilgang, samt tilgang til vaskeri.

Høres Blue Mountains spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt