Blue Mountains

Blue Mountains

Studere i Blue Mountains

Blue Mountains International Hotel Management School ligger i Leura i det kjente naturområde Blue Mountains, omtrent en time utenfor storbyen Sydney. I tillegg har skolen nå en campus i sentrum av Sydney.

Dette storslagne naturområdet består av syv ulike nasjonalparker, og er siden 2000 vært oppført på UNESCOs verdensarvliste. Det siste halve året av bachelorgraden studerer du på BMIHS' campus som ligger i hjertet av Sydney. Mastergradene fullføres i sin helhet på campus i Sydney.

Livet i Blue Mountains og Leura

Blue Mountains består av regnskoger på et kalksteinplatå med fantastisk utsikt og fine turområder. Omtrent tre kilometer utenfor Leura, hvor skolen ligger, finner man Katoomba som har et forholdsvis stort utvalg av butikker, supermarked, banker og andre fasiliteter. Man kan også ta en tur til Penrith via en kort tog- eller biltur. Her kan man finne store kjøpesentre, kino, bowling, stor variasjon av restauranter, barer og nattklubber, live underholdning og mange andre aktiviteter. Dersom man i helgene ønsker å benytte seg av alle fasiliteter Sydney har å by på, ligger dette to timer med tog eller 90 minutter med bil unna. Når man begynner på det siste halve året av graden så flytter man til Sydney campus og får da ta del i det vibrerende livet og vakre strender som denne byen kan tilby.

Klima

Området Blue Mountains har lenge vært et populært turistområde for alle som ønsker frisk luft og naturopplevelser. Området har fått sitt navn av disen som skapes når oljer fra millioner av eukalyptusplanter dunster. Det er mye dyr i skogene, og her kan du se grå kenguruer, vombater og pungrotter. Klimaet er idyllisk alle de fire årstidene. På vinteren er det 15-20 grader, mens det på sommeren er 25-35 grader.

Sydney

Denne byen trenger nesten ikke presenteres. Det er Australias ledende turist- og eventdestinasjon og et perfekt sted for studier som Blue Mountains tilbyr.

Høres Blue Mountains spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt