Bond University

Studere i Australia - Bond University

Studentlivet på Bond Universtiy

Bond University ligger på Gold Coast og kan by på noen av landets peneste strandområder. Det er kun en time til storbyen Brisbane og kort vei til fornøyelsesparker, golfbaner og uteliv.

Fasiliteter på Bond University

Campus på Varsity Lakes har alle fasiliteter du kan tenke deg. Det er godt tilrettelagt for internasjonale studenter og har blant annet bibliotek, kafeer, svømmebasseng og treninganlegg. Undervisningsfasilitetene er svært imponerende, blant annet med en rettssal og børsauditorium som skal gi studentene en forsmak på hva man kan vente seg i arbeidslivet.

Transport

Offentlig transport samt universitetets egne busser knytter Bond University til Gold Coast og området rundt Varsity lakes. Mange nordmenn velger også etter hvert å kjøpe seg en bil de kan ta seg rundt med.

Bolig for studenter på Bond University

Det er mange som foretrekker å bo komfortabelt og sikkert på campus på grunn av det rike mangfoldet av studenter og et spennende og internasjonalt miljø. Det finnes en rekke ulike bomuligheter på campus. Alle rommene har aircondition og internettilgang. Bor man på campus, er måltid også inkludert. De fleste nordmenn velger derimot å leie privat på Gold Coast.

Høres Bond University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt