Bond University

Søk på Bond University

Søk på Bond University

KILROY hjelper deg gratis med å søke på Bond University.

Hvordan søker jeg på Bond University?

Vi anbefaler deg å søke på Bond University minst 3-4 måneder før studiestart. Bond University har løpende opptak. Hvis Bond University har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. KILROY hjelper deg gratis med å søke på Bond og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.    

Opptakskrav

Bond University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Bond University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Søkere til programmer på masternivå må normalt ta en engelsk språktest.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Søknadsskjema

Dersom du ønsker å søke på Bond University kan du ta kontakt med KILROY, eller laste ned søknadsskjema nedenfor. Husk at du alltid kan ta kontakt med oss for hjelp underveis i søknadsprossesen. Dersom du ønsker å søke på studier på masternivå må du kontakte KILROY for søknadsskjema.

Søknadsskjema til Bond University - Study Abroad
Last ned
Søknadsskjema til Bond University - Bachelor
Last ned
Høres Bond University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt