Bond University

Studere på Australias Gold Coast

Tilbakemeldinger fra studenter på Bond University

Les hva tidligere studenter synes om studietiden ved Bond University i Australia.

Ulrikke - delstudier innen foto og ledelse, ett semester (2017):

Ulrikke og venninnene ved Bond University - KILROYUlrikke (nr. 2 f.h) sammen med studievenninnene ved Bond University i Australia

"Å studere på Bond University er en opplevelse i seg selv. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med tiden min som student i Australia og det er en opplevelse jeg unner alle. Selve skolen er veldig fin, det arrangeres flere sosiale arrangementer og skolen har flere tilbud når det gjelder kurs og internships, samt karrieremuligheter etter studiene.

Det er også et supert campus om du er glad i å drive med sport både som vanlig treningsentusiast eller på elitenivå. Treningssenteret er det fineste jeg har sett, det arrangeres gode treningstimer og mange yogaturer som har gitt meg veldig gode minner og ikke minst venner for livet. 

Man blir veldig lett kjent med folk, både ved tilfeldigheter og arrangementer, men også gjennom klassen siden det er veldig små klasser med tett oppfølging sammenlignet med andre universiteter. Skolen er kjent for å være veldig dyktige på jus, samt tv/foto og har blitt kåret til den 2. beste "lille" skolen i verden (med under 3000 studenter). Baksiden av medaljen er at det er mer intensivt å studere ved Bond enn ved mange andre universiteter fordi de har en trimesterordning hvor hvert semester er kortere. Man sitter også igjen med litt mer gjeld enn man ville gjort ved andre skoler.

Les Ulrikkes erfaringer fra studietiden ved Bond Univeristy i Australia - KILROYUlrikke (nr. 2 f.v) og venninnene feirer at skoleåret er over.

Jeg reiste ned alene og det var ikke noe problem. Mange kom med andre venner, men når du reiser alene blir du tvunget til å gå helt ut av din komfortsone, lære mer om deg selv og se verden med nye øyne - det gir så mye rom for utvikling (også gjør det jo ikke noe at Australiere generelt er veldig sosiale).

Jeg bodde i et hus sammen med tre andre jenter hvor stranden var nærmeste nabo og stortrivdes her. Selv med stranda så nærme kunne jeg likevel sykle til skolen hver dag som bare var en 15 minutters tur. Det var flere som bodde i leilighetskomplekser i nærheten av skolen som også trivdes veldig godt, her bodde det også veldig mange norske jeg ble godt kjent med. Men det ville vært rart om du gikk på Bond og bare kjente folk fra Norge. Her er det nemlig studenter fra over 80 land og du vil garantert møte flere studenter fra hele verden som du kan reise videre med om du ønsker det. 

Vel, nå kan jeg hvert fall si at hobbyene mine inkluderer mer enn å jobbe og å kjøre, og det er takket være Australia. Nå som alt det er sagt, er jeg å finne på jobb hver dag resten av sommeren for å gjøre opp for alle pengene jeg brukte her, men det gjør meg ingen verdens ting. 

Høres Bond University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt