Curtin University

Studere på Curtin University med KILROY
 

Studere på Curtin University

Curtin University ligger i Perth, hovedstaden i Western Australia. Curtin er det største og mest multikulturelle universitetet på vestkysten, og er internasjonalt anerkjent for sin sterke satsning på forskning og innovativ læring. Perth sies å ha flere soldager enn noen annen australsk by, og skulle dermed være et perfekt sted å studere for frosne nordmenn.

Under får du en introduksjon til Curtin University. Vil du vite mer, kan du ta en titt på våre undersider der du finner informasjon om studieprogrammer, studentboliger, studentlivet i Perth og søknadsprosessen.

Hvorfor studere på Curtin University?

  • Du får muligheten til å studere i Perth - kåret til en av verdens beste byer å bo i, med solskinn året rundt.
  • Du kommer til å studere i et internasjonalt miljø og bli kjent med mennesker fra hele verden. Curtin har lenge vært et populært universitet blant norske studenter, men nordmenn er ikke de eneste som er begeistret for Curtin. Universiteter har studenter fra mer enn 125 forskjellige land!
  • Du får tilgang til en de mange fasilitetene på Curtins hovedcampus - en av de mest moderne i Australia.
  • Du får en universitetsutdannelse som er basert på innspill fra skolens samarbeidspartnere i industrien. Dermed er du sikret at den kunnskapen du tilegner deg er bransjerettet og oppdatert. 
  • Du kan kombinere studier med strandliv, road trips og fantastiske naturopplevelser.
  • Du blir en del av det fantastiske studentlivet på Curtin som inkluderer utendørs karaoke, et årlig colour run, utendørs sommerkino og mye, mye mer!

Hva kan jeg studere på Curtin University?

Studere på Curtin University

Curtin University tilbyr både Study Abroad plasser (1-2 semestre), bachelor- og masterprogrammer. Curtins brede utvalg av fag og studieretninger tilbys gjennom universitetets fire fakulteter for business, ingeniørfag, helsefag og humaniora. Du kan finne ut mer om de ulike studieprogrammene under "studier" eller ved å ta kontakt med en av våre studieveiledere.

Curtins akademisk omdømme

Curtins studieprogrammer har mottatt annerkjennelse fra både nasjonale og internasjonale organisasjoner. I 2014 ble Curtin University rangert som nr. 40 på QS World University Rankings over verdens beste universiteter under 50 år. Curtin ble også tildelt 5 av 5 stjerner i QS Stars University Ratings (2014).

Videre kan Curtin skryte av å være verdens tiende mest internasjonale universitet, ifølge The Times Higher Educations liste over verdens 100 mest internasjonale universiteter (2015). Faktisk har Curtin Australias 3. største studentmasse, med mer enn 50 000 registrerte studenter!

Hvor mye koster det å studere på Curtin University?

Studere på Curtin University - KILROY

Hvor mye du må betale i studieavgift på Curtin University avhenger både av studienivå (bachelor eller master) og studieretning. Merk at vi derfor kun kan oppgi fra-pris på studieavgiftene.

Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre): fra 9600 AUD per semester (2018)
Bachelorgrad: fra 29 600 AUD per semester (2018)
Mastergrad: fra 29 400 AUD per semester (2018)

Dersom du ønsker å få en nøyaktig pris for det studieprogrammet du er interessert i, kan du ta kontakt med våre studieveiledere. De hjelper deg også gratis med å sette opp et budsjettestimat for hvor mye du bør beregne til bo- og levekostnader i Perth.

Hvordan kan KILROY hjelpe meg med å komme inn på Curtin University?

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg hele veien - fra de første spørsmålene om å studere i Perth, gjennom søknadsprosessen, og til du har kommet trygt fram til ditt nye studiested. Ta gjerne kontakt med oss allerede nå, så hjelper vi deg med å gjøre studiedrømmen til virkelighet!

Studere på Curtin University i Singapore?

Har du lyst til å studere på Curtin University, kan du også velge å studere på Curtins campus i Singapore, der du får utdannelse i verdensklasse, samtidig som du får muligheten til å bli kjent med en av verdens mest pulserende, moderne storbyer. 

Universitetets hjemmeside: Curtin University
Sjekk også ut: Curtin på Facebook, Instagram og Pinterest

Høres Curtin University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt