Curtin University

Søk på Curtin University - KILROY

Søk på Curtin University

Curtin University har løpende opptak, så dersom du er interessert i en uforglemmelig studietid i Perth bør du ta kontakt med en av våre studieveiledere allerede nå. Vi er Curtins offisielle representant i Norge og kan derfor svare på dine spørsmål og veilede deg gjennom søknadsprosessen.

Studieveiledningen vi tilbyr er gratis, så du skal ikke være redd for å ta kontakt med oss. Vi svarer på dine spørsmål og hjelper deg med de praktiske tingene som må på plass før du kan begynne din nye tilværelse som student i Australia. 

Opptakskrav på Curtin University

Curtin University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes dersom man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Curtin University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Søkere til programmer på masternivå må normalt også ta en engelsk språktest.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du ønsker å søke på. 

Hvordan søker jeg på Curtin University?

Vi anbefaler at du søker på Curtin University minst 3-4 måneder før studiestart, ettersom Curtin University har løpende opptak. Ta kontakt med en av våre studieveiledere, så hjelper vi deg i gang med søknadspapirer og andre nødvendige formaliteter. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Høres Curtin University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt