Curtin University

Studentene forteller om studentlivet i Perth

Studenter deler sine erfaringer fra Curtin University

Hvordan er det egentlig å studere på Curtin University? Les de norske studentenes egne erfaringer:

Navn: Anders
Grad: Bachelor of Applied Geology

Anders forteller om sin studentlivet på Curtin University, Australia

"Curtin University er et veldig stort universitet, og har derfor veldig mange forskjellige kulturer. Det finnes veldig mange internasjonale studenter, og man blir godt mottatt som internasjonal student. Klassene i de forskjellige fagene er relativt små, og du blir derfor godt kjent med de som studerer det samme som deg.

Jeg valgte studiestedet fordi jeg fikk sjansen til å bli overført med jobben, og fordi Curtin så ut til å tilby et godt studietilbud og var akkreditert innenfor forskning, noe som betyr at du får en god utdannelse."

Les mer om Anders' erfaring fra studiene på Curtin University. 

Navn: Karen
Grad: Journalism and Screen Arts Double Bachelors Degree

Karen forteller om sin studenthverdag ved Curtin University, Australia

"Jeg har alltid hatt en interesse for mediefag, og etter tre år med media på videregående følte jeg at dette var rett vei å gå. Helt siden jeg var liten har jeg hatt lyst til å studere i utlandet. Jeg mener, når ellers i livet ditt kan du bo 3-4 år på andre siden av jorda, uten noen ting som holder deg igjen? Australia virket som et fantastisk spennende land, og det har ikke skuffet.

Det er veldig enkelt å snakke med folk her nede, folk er generelt veldig imøtekommende og hyggelige. Det er et trygt og godt miljø uten noe særlig fordommer."

Les mer om Karens studieopplevelse på Curtin University. 
 

Navn: Joachim
Grad: Videreutdanning innen manuellterapi

Joachim forteller om livet som student ved Curtin University, Australia

"Jeg valgte Curtin da dette universitetet ble anbefalt som et av de beste alternativene. Jeg jobbet på et manuellterapisenter i Norge som hadde veiledningspraksis for manuellterapi utenlandsstudenter.

Jeg opplevde at når man studerer på Curtin får man studere under mange forskjellige professorer som alle er kliniske spesialister og samtidig forsker innenfor fagfeltet manuellterapi. Man lærer mye av deres erfaringer og hvordan man bør tenke for å bruke ny innlært kunnskap når man jobber med pasienter. Som student i Perth, Australia, får man også muligheten til å leve studentlivet omgitt av palmer og et mer tropisk klima enn det man kjenner til i Norge, det er heller ikke å forakte."

Her kan du lese mer om Joachims erfaring fra Curtin University.


Navn:
 Marte
Grad: Bachelor of Aquatic Science/Coastal Management

"Det jeg lærte på Curtin er veldig nyttig for min karriere. Men mest av alt vil jeg trekke frem mine tidligere lærere som fungerer som inspirasjon i min nåværende jobb. Jeg stortrivdes i Perth og på Curtin, og jeg kan ikke få takket enkelte av lærerne nok for all den moralske og akademiske støtten de ga meg gjennom studiet."

Les mer om Martes tid som student på Curtin University.

Høres Curtin University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt