Curtin University

Studier på Curtin University

Studier på Curtin University

Curtin University tilbyr et bredt utvalg av grader på bachelor- og masternivå, samt delstudier (1-2 semestre). De mest populære studieretningene er innen film/tv, helsefag, ingeniørfag og business.

Hva kan jeg studere på Curtin University?

Curtin University tilbyr studieprogrammer på både bachelor- og masternivå. Dersom du kun har lyst til å ta et semester eller to på Curtin, har du også muligheten til det gjennom vår Study Abroad-avtale.

Curtin har fire fakulteter der du kan velge mellom et bredt utvalg av studieretninger:

  • Curtin Business School
  • Faculty of Health Science
  • Faculty of Humanities
  • Faculty of Science and Engineering. 

Norske studenter med suksess etter Curtin-studier

Det er flere norske studenter som kan vise til gode meritter etter å ha studert på Curtin University: I 2007 ble Sølvi Finnøy, student i interiørarkitektur, tildelt Domus Academy's Grand Prix Award med fullt stipend for å delta på masterstudiet i interaktivt design ved akademiet i Milano.

I 2007 ble Vegard Sørby, en av Curtins norske Film & TV-studenter, tatt inn på det prestisjetunge American Film Institute (AFI) i Hollywood Hills. Skolens studier er svært anerkjente i filmindustrien og masterstudiet som tilbys her ansees for å være et av verdens beste.

Stipend for studenter på Curtin University

Studier på Curtin University - KILROY

Utdeling av stipend basert på akademisk framgang er en viktig del av Curtins pågående arbeid for å hjelpe studentene med å leve opp til deres fulle potensial. Derfor tilbyr Curtin University "Study Abroad Scholarships", som er åpne for søknader fra internasjonale studenter som skal studere ved Curtin i 1-2 semestre.

Studenter som får tildelt Curtins Scholarship får redusert studieavgiften med 15 prosent. Ta kontakt med KILROY for mer informasjon.

Studier og studieretninger på Curtin University

Utvid listen under for å se hvilke studier du kan velge mellom på Curtin University:

Høres Curtin University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt