Griffith University

Griffith University er et anerkjent universitet med flere campuser på Australias østkyst.
 

Studere på Griffith University

Griffith University er kjent for å være et av Australias mest innovative og dynamiske universiteter, og har vært et populært studiested for nordmenn i mange år. Skolens fantastiske beliggenhet i solfylte Queensland har nok mye av skylden for akkurat det!

Under får du en liten introduksjon til Griffith University. Vil du vite mer kan du ta en titt på våre undersider, der du finner informasjon om Griffiths studieprogrammerstudentboligerstudentlivet i Queensland og søknadsprosessen for å komme inn på Griffith University.

5 gode grunner til å studere på Griffith University

Det finnes mange gode grunner til å velge Griffith University, her er 5 av dem:

  • Når du kommer fram til skolen blir du tatt imot av dine "Griffith Mates" - en fantastisk faddergjeng som står klare til å ta deg med på eventyr så snart du har fått satt fra deg kofferten. Du kommer til å føle deg som hjemme før du vet ordet av det!
  • Griffith er kjent for sin praktiske tilnærming til læring, noe som blant annet innebærer gode muligheter for å ta et internship som en del av graden din.
  • Du kommer til å bo å studere i Queensland, en av Australias mest solrike regioner med vakre strender og kule byer!
  • Som student på Griffith University får du tilgang til et både forsknings- og sportsfasiliteter i verdensklasse. 
  • Velger du Griffith University kommer du til å studere på et internasjonalt anerkjent universitet som er verdensledende innen en rekke felt, slik som vannforskning, smittsomme sykdommer, klimatilpasning, Asiastudier, sikkerhet m.m. 

Akademisk omdømme på Griffith University

Universitetet ble grunnlagt i 1975, og er et av verdens 50 ledende universiteter under 50 år ifølge QS University Rankings (2013). Griffith er dessuten blitt utropt til et av Australias seks "Innovative Research Universities".

Hva kan du studere på Griffith University?

Griffith University er spesielt anerkjent for studier innenfor international business, turisme, asiatiske studier, film, miljø- og naturvitenskap, samfunnsvitenskap, humaniora, samt ulike kunst- og designfag. Som internasjonal student kan du velge om du ønsker å ta en full grad (bachelor eller master) eller om du kun ønsker å tilbringe ett semester eller to på Griffith.

Få en kickstart på karrieren din på Griffith University!

Studere på Griffith University med KILROY

Som student ved Griffith får du muligheten til å delta i en rekke ulike programmer designet for å gi deg arbeidserfaring innenfor ditt felt:

  • Griffith tilbyr et Work-Integrated Learning (WIL) program der du får arbeidserfaring som en del av ditt studie.
  • Griffith har en egen Careers & Employment Service Centre der du får hjelp til å skrive en god CV og jobbsøknad samt, arbeidsrådgivning og hjelp til å finne deg en jobb. 
  • Studenter som tar en bachelorgrad kan delta i Griffiths Community Internship Program, der man får muligheten til å ta et internship hos en australsk arbeidsgiver, og kombinere frivillig arbeid med studiene.
  • Dra på utveksling! Internasjonale studenter har også muligheten til å reise til et annet land for et studieopphold på alt fra én uke til et helt år. 

Hvor mye koster det å studere på Griffith University?

Studere i Australia på Griffith University med KILROY

Studieavgiften på Griffith University avhenger både av studienivå (bachelor eller master) og studieretning. Merk at vi derfor kun kan oppgi fra-pris på studieavgiften.

Nivå- og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre): fra 9 280 AUD per semester (2018)
Bachelorgrad: fra 26 500 AUD per år (2018)
Mastergrad: fra 27 000 AUD per år (2018)

Dersom du ønsker å få en nøyaktig pris for det studieprogrammet du er interessert i, kan du ta kontakt med våre studieveiledere. De hjelper deg også med å sette opp et budsjettestimat for hvor mye du burde sette av til bo- og levekostnader i Queensland. 

Hvordan kan KILROY hjelpe meg med å komme inn på Griffith University?

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg hele veien - fra de første spørsmålene om å studere i Queensland til søknadsprosessen, og hele veien til du har kommet trygt fram til ditt nye studiested. Ta derfor gjerne kontakt med oss allerede nå, enten du allerede har bestemt deg for akkurat hva du vil studere, eller om du bare er nysgjerrig på hvilke muligheter du har. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Fakta om Griffith University

Studere på Griffith University i Brisbane, Australia

Antall studenter: 42 000
Antall internasjonale studenter: 9000
Universitetets hjemmeside: Griffith University
Sjekk også ut: Griffith på Facebook, Instagram og Youtube.

Høres Griffith University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt