Griffith University

Søk på Griffith University

Søk på Griffith University

Har Griffith University fanget din interesse? Da bør du ta kontakt med oss i KILROY, vi er Griffiths offisielle representant i Norge og kan hjelpe deg hele veien gjennom søknadsprosessen.

Vi hjelper deg gratis med å søke på Griffith University og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål og gir deg praktisk informasjon om alt du trenger å vite før studiestart. Hos oss er du i trygge hender!

Opptakskrav på Griffith University

Griffith University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Griffith University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Til studier på masternivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk (maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest.

Hvordan søker jeg på Griffith University?

Vi anbefaler deg å søke på Griffith University minst 3-4 måneder før studiestart. Vær oppmerksom på at Griffith University har løpende opptak, så vi anbefaler deg å søke så fort som mulig. Ta kontakt med våre studieveiledere, så hjelper vi deg i gang med søknadspapirer og andre nødvendige papirer. Lykke til!

Høres Griffith University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt