Griffith University

Hvordan er det å studere på Griffith University? Studentene forteller

Studenter fra Griffith University forteller

Hvordan er det egentlig å studere på Griffith University? Les hva studentene synes!

Navn: Harald
Grad: Business (Study Abroad, ett semester)

Harald Griffith Business

"Etter jeg så hvor mye forskjellig det var å velge mellom i Australia, samt bilder så var jeg solgt. Jeg bor 20 minutter med offentlig transport fra stranden, og gåavstand til universitetet. Temperaturene holder seg rundt 20 grader på det kaldeste og omtrent 35 grader på det varmeste, og det er 300 dager med sol hvert år. Det er akkurat det jeg ønsket, og det har vært veldig spesielt å bo i et såpass annerledes klima.

En annen fordel med å studere ved Griffith University er at det er en god skole med dyktige lærere og generelt god støtte til alt som trengs. Det er også mange valgmuligheter når det gjelder fag. I tillegg er det veldig mange internasjonale studenter, som gjør at jeg har skapt meg et stort nettverk av venner fra alle av jordas kanter." 

Les mer om Harald sine erfaringer fra Griffith University her.

Navn: Trine
Grad: Master of Nutrition and Dietetics

Trine forteller om studentlivet ved Griffith University i Australia

"Studentmiljøet på Griffith er helt fantastisk og alle er utrolig imøtekommende og vennlige. Det er flere sosiale events hver uke og universitetet arrangerer alt fra fester til sportsarrangementer.

Griffith University Gold Coast Campus er en moderne og, etter norsk standard, veldig stor campus. De har en moderne bibliotek og støtteapparatet rundt hver student er stort. Her føler man seg sett, hørt og at universitetet virkelig ønsker å legge til rette for at du skal lykkes med studiene."

Les mer om Trines erfaring som student på Griffith University

 

Navn: Anders
Grad: Bachelor of Criminology and Criminal Justice

Anders forteller hvordan det er å være norsk student i Australia, på  Griffith University

"De fordelene jeg opplever nå når jeg studerer her, er at det er bra tilrettelagt for internasjonale studenter. Det er egne internasjonale orienteringsdager hvor de har laget et kjempeopplegg for at man skal bli kjent med nye folk, og det er utrolig givende fordi man føler at folk faktisk jobber for at man skal ha det bra på universitetet.

Gold Coast lokker med 300 soldager i året, Surfers Paradise, milelange strender, uteliv, surfing og longboarding, i tillegg til hyggelige og imøtekommende Australiere. På toppen av det hele har de plassert et gigantisk universitet der hvor man møter et hav av hyggelige folk. Trenger jeg si mer?"

Les mer om studiehverdagen til Anders på Griffith University her.

Navn: Kjersti
Grad: Master i akuttsykepleie

Studentlivet på Griffith University - Kjersti forteller - KILROY

"Jeg valgte dette studiet fordi det gir meg bedre jobbmuligheter med bedre lønn hjemme i Norge. Og hvor kult blir det ikke å få tittelen Master i akuttsykepleie? Denne utdanningsretningen er godt etablert i Australia, til sammenlikning med i Norge, der det er en relativt ny utdanningsretning. Det er også en mastergrad i Australia, noe vi ikke har i Norge.

Her er det sommer nesten hele året, kjempefin strand, kombinert med by gjorde dette til et perfekt valg for meg. Pluss at det er mange andre nordmenn og skandinaver her."

Les mer om Kjerstis erfaring som student på Griffith University her

Navn: Charlotte
Grad: Psykologi (delstudier)

Charlotte forteller om sin opplevelse som student på Griffith University, Australia

"Jeg tok et semester som del av mitt psykologistudium i Ålborg. Jeg valgte Australia og Griffith University på bakgrunn av de fagene universitetet tilbyr og KILROYs samarbeid med dem. Samtidig fristet Australia med sol, varme og spennende reisemuligheter.

Universitetet har et godt, hyggelig og sosialt studentmiljø, gode undervisningssaler, bibliotek og ikke minst kantine. Dessuten har Griffith masse sosiale tilbud og aktiviteter året igjennom! Nå er jeg tilbake i Ålborg og skal fullføre min profesjonsutdannelse i psykologi, men jeg håper at jeg kan dra til utlandet i løpet av mine siste to år også!"

Les mer om Charlottes erfaring med Griffith University her

 

Navn: Ida
Grad: Studerer frie emner på Griffith University i Australia

Ida forteller om hvordan det er å studere på Griffith University, Australia "Hvis du Googler "Surfers Paradise" skjønner du fort hvorfor så mange nordmenn velger nettopp dette studiestedet. Det er ikke kalt paradis uten grunn! Her er det sol stort sett hver dag, og lesingen foregår på stranda. Man får også en unik mulighet til å lære seg bedre engelsk, og møte nye mennesker fra hele verden.

Jeg valgte å ta frie emner rett og slett for å prøve å kartlegge hva jeg bør studere i fremtiden. Det er så mange muligheter der ute!"

Les mer om Idas erfaringer og studiehverdag på Griffith University her.

Navn: Anders
Grad: Studerer musikkteknologi ved Queensland Conservatorium of Music (som er en del av Griffith University i Brisbane).

Anders forteller om hvordan det er å studere på Griffith University, Australia

"Jeg valgte denne utdanningen da jeg alltid har drevet aktivt med musikk. Jeg har i lang tid visst at det måtte bli en utdanning innenfor musikkindustrien. Jeg spiller en del instrumenter, og ville derfor lære mer om produksjonsdelen av musikk. Først og fremst ønsker jeg å få jobb i et studio, og kanskje på sikt starte mitt eget.

På grunn av at musikkindustrien er veldig internasjonal, vil jeg tro man får en fordel ved å ta utdannelsen i utlandet. Jeg har på tiden jeg har bodd her skaffet meg internasjonale kontakter og bedret engelsken min."

Les mer om Anders sine erfaringer fra studiene ved Queensland Conservatorium of Music


Navn:
 Mats
Grad: Master of Human Resource Management

Mats forteller om studenthverdagen på Griffith University, Australia

"Jeg vil bli i Australia, søke jobb og prøve meg på et liv her. Det haster ikke med å returnere til -20 C, og jeg ønsker nye opplevelser velkommen. Australiere har vist seg å være svært vennlige og effektive i de jobber/studier jeg har hatt/har, og jeg ser fram til å jobbe med dem innen mitt fagfelt. "

Her kan du lese mer om Mats' studieopplevelse ved Griffith University.

Høres Griffith University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt