La Trobe University

Velkommen til La Trobe University i Melbourne!
 

Studere på La Trobe University

På La Trobe University i Melbourne får du oppleve den Australske livsstilen og skolens vakre grøntområde samtidig som du får undervisning i verdensklasse. Universitetet er kjent for å ta godt vare på sine internasjonale studenter, så du kommer til å bli tatt godt imot på La Trobe.

Under får du en kort introduksjon til La Trobe University. Vil du vite mer, kan du ta en titt på våre undersider der du finner informasjon om studieprogrammer, studentlivet i Melbourne, studentboliger og søknadsprosessen.

6 grunner til å studere på La Trobe University

  • La Trobe er blant de 10 beste universitetene i Australia innen feltet "Arts and Humanities" ifølge Times Higher Education World University Subject Rankings (2015).
  • Utdannelsen du får på La Trobe er basert på input fra bransjen selv. Du er dermed sikret en bransjerelevant utdanning som oppfyller bransjens kvalifikasjonskrav.
  • Du får studere i Melbourne, en av verdens beste studentbyer!
  • Som internasjonal student kommer til å bli tatt godt imot på La Trobe. Universitetet tilbyr en rekke tjenester og støttefunksjoner som er der for å sikre at du føler deg hjemme i Melbourne.
  • La Trobe har en rekke forskjellige typer studentboliger på campus og vil du bo privat utenfor campus kan du også få hjelp til det.
  • Som student på La Trobe studerer du i vakre omgivelser på deres frodige, grønne campus.

Hva kan jeg studere på La Trobe University?

Hva kan jeg studere på La Trobe University?

På La Trobe kan du velge om du ønsker å ta en hel grad (bachelor eller master) eller om du kun ønsker å ta et semester eller to. La Trobe har et spesielt godt fagtilbud innen samfunnsfag og humanistiske fag, i tillegg til at de har de et svært godt omdømme for sine studier innen helsefag. La Trobe University tilbyr også en rekke andre studier innen bl.a. business, idrett og naturvitenskaplige fag. 

La Trobes akademiske omdømme

La Trobe er rangert blant verdens 100 beste universiteter innen historie, sosiologi, kommunikasjon og mediefag. Syv av La Trobes øvrige fag er dessuten listet blant verdens 200 beste: Psykologi, lingvistikk, landbruksfag, finans & regnskap, juss, politikk & internasjonale studier og pedagogikk. (QS World University Rankings by Subject 2015). Universitetet er medlem av "Innovative Research Universities Australia" og er spesielt anerkjent for sin forskning innen helsefag.

Studere på La Trobe i Melbourne med KILROY

Hvor mye koster det å studere på La Trobe?

Studieavgiften på La Trobe University avhenger både av studienivå (bachelor eller master) og studieretning. Merk at vi derfor kun kan oppgi fra-pris på studieavgiften.

Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre): fra 9 000 AUD per semester (2018)
Bachelorgrad: fra 28 00 AUD per år (2018)
Mastergrad: fra 29 400 AUD per år (2018)

Dersom du ønsker å få en nøyaktig pris for det studieprogrammet du er interessert i, kan du ta kontakt med våre studieveiledere. De hjelper deg også med å sette opp et budsjettestimat for hvor mye du burde sette av til bo- og levekostnader i Melbourne. 

Hvor ligger La Trobe University?

Hvor ligger La Trobe University?

La Trobes hovedcampus, Bundoora, ligger ca. 14km utenfor Melbourne sentrum i et vakkert, grønt område. Dersom du velger å bo på campus kommer du deg enkelt inn til sentrum av Melbourne, også kjent som CBD (central business district), ved hjelp av trikk eller buss. Det tar ca. 50 minutter. På campus finner du alt du trenger, fra matbutikker og suvenirbutikk, til cafeer, restauranter og den populære studentpuben - Eagle Bar.

Hvordan kan KILROY hjelpe meg med å komme inn på La Trobe?

Studere på La Trobe University med KILROY

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg hele veien - fra de første spørsmålene om å studere i Melbourne, gjennom søknadsprosessen, og hele veien til du har kommet trygt fram til ditt nye studiested. Ta derfor gjerne kontakt med oss allerede nå, enten du har bestemt deg for hva du vil studere, eller om du bare er nysgjerrig på hvilke muligheter du har. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Universitetets hjemmeside: La Trobe University
Sjekk også ut: La Trobe på Youtube, Facebook og Linkedin.

Høres La Trobe University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt