Macquarie University

Macquarie University har flotte fasiliteter for sine studenter og det finnes en rekke lag og klubber man kan melde seg inn i.
 

Studere på Macquarie University

Macquarie University regnes for å være et av Australias ledende universiteter. Universitetet er kjent for sin nytenkning innenfor læringsmetoder, samt fleksibilitet og bredde i studietilbudet. Studerer du på Macquarie kan du nyte studietiden på campus med store grøntområder og en avslappende atmosfære.

7 gode grunner til å studere på Macquarie University

 1. Bedriftsdirektører og ledere rundt om i verden har rangert Macquarie som det femte beste universitetet i Australia basert på rekruttering av uteksaminerte studenter.
 2. Nærmere 90% av alle uteksaminerte studenter (under 25 år) fra Macquarie er i fast jobb innen 6 måneder etter de har fullført sine studier. 
 3. Du studerer kun 30 minutter nord for Sydney, en av verdens mest pulserende og spennende byer.
 4. Universitetet er anerkjent for sine verdensledende program innen business, miljøstudier, psykologi og ingeniørstudier. 
 5. Macquaries Master of Applied Finance program er det største av sitt slag i verden.
 6. Universitetets Master of Business Administration (MBA) program har blitt rangert som et av de beste i hele Asia-Stillehavsregionen 
 7. En stor del av Macquaries unike læringsmiljø er basert på programmet Pace (Professional and Community Engagement). PACE fokuserer på at studentene skal få muligheten til å praktisere det de lærer i klasserommet ute i bedrifter og i nærmiljøet underveis i studiene, eksempelvis i form av utplasseringer og internships. 

Macquarie University: et 5-stjerners universitet

Macquarie ble tildelt 5 stjerner i det internasjonale QS Stars rangeringssystemet, og var dermed en av kun fem australske universiteter til å motta 5 stjerner i alle kategorier for sine resultater innen:

 • Ansettelsesrate for uteksaminerte studenter
 • Undervisning
 • Forskning
 • Fasiliteter
 • Innovasjon
 • Internasjonalisert
 • Handikap-vennlighet
 • Spesialistfag

Hva kan jeg studere på Macquarie University?

 • En Bachelorgrad
 • En Mastergrad
 • Et Study Abroad-program (1-2 semester)

Hvor mye koster det å studere på Macquarie University?

Det er verdt å merke seg at Macquarie tilbyr spesielt gode priser på deres Study Abroad-program. Hvor mye du må betale i studieavgift avhenger derimot både av hvilket studienivå (bachelor eller master) og hvilken studieretning du ønsker å studere. Vi kan derfor kun oppgi fra-pris på studieavgiften.

Nivå og studieavgifter: 
Study Abroad (1-2 semestre): fra 8 800 AUD per semester (2018)
Bachelorgrad: fra 27 000 AUD per år (2018)
Mastergrad: fra 28 000 AUD per år (2018)

Dersom du ønsker å få en nøyaktig pris for det studieprogrammet du er interessert i, kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere. Vi kan også hjelpe deg med å sette opp et estimert budsjett basert på levekostnader i Sydney. 

Bli Macquaries studentrepresentant - spar penger!

Som internasjonal student har du mulighet til å søke om å bli Macquaries studentrepresentant, noe som vil kunne hjelpe deg med å finansiere studiene. Som studentrepresentant vil du motta et stipend på 1 000 AUD, samt et GoPro-kamera og en Samsung Tablet. I byttet mot stipendet skal du som studentrepresentant dokumentere oppholdet ditt på Macquarie University. Dette er en megakul mulighet for deg som er interessert i media, videoredigering, kommunikasjon og journalistikk. Foruten de rent økonomiske fordelene, vil du få masse nyttig erfaring som vil være bra å ha på CV-en. Les mer om Macquaries Student Representative Scholarship her.

Hvis du har spørsmål knyttet til dine muligheter for å bli en studentrepresentant, eller om priser og budsjett, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Husk at det også er mulig for norske studenter å arbeide deltid ved siden av studiene i Australia, eksempelvis i en kafè eller i en klesbutikk. 

Fakta om Macquarie University

 • Antall studenter: 38 000
 • Antall internasjonale studenter: 11 000
 • Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli
 • Universitetets hjemmeside: Macquarie University

Hvordan kan KILROY hjelpe meg med å søke på Macquarie Univeristy?

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. Vi tilbyr gratis studieveiledning, og vi hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen. Vi sørger for at du har alle de nødvendige dokumentene, vi gir råd om studentboliger og kan gi tips til spennende ting å gjøre i Sydney når du ikke studerer. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres Macquarie University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt