Macquarie University

Søk på Macqaurie University

Søk på Macquarie University

Hvis Macquarie University har fanget din interesse, kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg med å søke - helt kostnadsfritt!

Stipend for internasjonale studenter på Macquarie University

Macquarie har et helt unikt og utrolig kult stipend som er tilgjengelig for internasjonale studenter. Stipendet heter "Macquarie University Student Representative Scholarship" og har en verdi på ca. 2 000 AUD. Stipendet er perfekt for studenter innen media, kommunikasjon og journalistikk. Som en del av stipendet får du både 1 000 AUD, en tablet og et GoPro-kamera. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om denne råkule stipendmuligheten.

Opptakskrav til Macquarie University

Macquarie University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Macquarie University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak.

Krav til engelskkunnskaper ved Macquarie University

Til studier på bachelor og masternivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole, eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Vær oppmerksom på at opptakskrav, både med hensyn til karaktersnitt og engelskkunnskaper, kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Hvordan søker jeg på Macquarie University?

Macquarie University har løpende opptak, som betyr at det er mulig å søke så lenge det fortsatt er ledige studieplasser. Det betyr derimot også at det er en sjanse for at studieplasser fylles opp hurtig. Vi anbefaler deg derfor å søke på Macquarie University tidligst mulig, og minst 3-4 måneder før studiestart.  

Hvis Macquarie University har fanget interessen din, kan du ta kontakt med oss. Vi vil sende deg søknadsskjemaene, og vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål og gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.

Høres Macquarie University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt