Monash University

Studier på Monash University vil gi deg en førsteklasses utdannelse.
 

Studere på Monash University

Monash University er det største og mest internasjonale universitetet i Australia. Universitetet holder til i den vakre, pulserende storbyen Melbourne, som har blitt rangert som en av de beste studentbyene i verden flere år på rad.

Under vil du få en kort introduksjon til Monash University. Vil du vite mer, kan du ta en titt på våre undersider der du finner informasjon om studieprogrammer, studentlivet i Melbourne, studentboliger og søknadsprosessen.

Hvorfor studere på Monash University? 

Monash University er kjent for sin internasjonale atmosfære og med studenter fra mer enn 100 forskjellige land har du muligheten til å bli kjent med mennesker fra hele verden mens du studerer.

Det store antallet internasjonale studenter på Monash skyldes universitetets rykte som en utdanningsinstitusjon i verdensklasse, med høy kvalitet på både undervisning og forskning. På Monash har du dessuten muligheten til å kombinere studiene med et internship, en praksisplass eller deltagelse i frivillig arbeid, noe som kommer til å gjøre deg mer attraktiv på det internasjonale arbeidsmarkedet. 

Studere på Monash University med KILROY

Melbourne har ikke bare blitt rangert som en av verdens beste byer å bo i, byen er også rangert på topp 3 listen over verdens beste studentbyer! Byen er kjent som Australias kulturhovedstad og studentlivet her er rett og slett fantastisk. Melbourne kan by på vakre strender, et vilt natteliv, spennende street art og et strålende kulturtilbud. Du kommer til å elske det!

Har du lyst til å ta en sniktitt inn i studenthverdagen på Monash University? Sjekk ut universitetets offisielle Instagram-konto!

Monash Universitys akademiske omdømme

Monash University tilby utdanning i toppkvalitet og er medlem av Australias prestisjefylte "Group of Eight" - universiteter som er anerkjent for utmerkelser innen forskning og utdanning. Handelshøyskolen på Monash University har i tillegg mottatt "Triple Crown" akkreditering fra EQUIS, AASCB og AMBA. Dette er en eksklusiv indikator som garanterer at skolens studieprogrammer møter de høyeste kvalitetsstandardene. Mindre enn 1% av verdens handelshøyskoler har oppnådd en slik "Triple Crown" akkreditering.

Hva kan jeg studere på Monash University?

Hva kan man studere på Monash University?

Som internasjonal student på Monash University kan du velge mellom studier på bachelor- og masternivå. Du kan også velge om du ønsker å ta en full grad eller om du kun ønsker å studere på Monash i 1-2 semestre. Monash har et bredt utvalg av studieretninger, men de mest populære studieretningene (som også er de mest anerkjente) er innen business, økonomi og ingeniørfag.

Hvor mye koster det å studere på Monash University?

Hvor mye du må betale i studieavgift på Monash University avhenger både av studienivå (bachelor/ master) og studieretning. Merk at vi derfor kun kan oppgi fra-priser på studieavgiftene.

Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre): fra AUD 12 000 per semester (2018)
Bachelorgrad: fra AUD 26 000 per år (2018)
Mastergrad: fra AUD 26 000 per år (2018)

NB! Monash University står på tilleggsstipendlisten til Lånekassen og som student her kan man få ekstra støtte til studieavgiften. Les mer på Lånekassens nettsider.

Dersom du ønsker å få en nøyaktig pris for det studieprogrammet du er interessert i, kan du ta kontakt med våre studieveiledere. De hjelper deg også gratis med å sette opp et budsjettestimat for hvor mye du bør beregne til bo- og levekostnader i Melbourne.

Har du lyst til å studere på Monash University i Melbourne? KILROY

Fun facts om Monash University

  • Monash University er rangert på listen over verdens 100 beste universiteter.
  • Monash er Australias største universitet med over 63 000 studenter, hvorav hele 22 000 er internasjonale. Hovedcampusen Clayton er faktisk så stor at den har sin egen postkode!
  • Universitetet er oppkalt etter Sir John Monash, som er avbildet på den australske 100-dollarseddelen.
  • Monash har sin egen vindtunnel, som hovedsakelig blir brukt av ingeniørstudentene.
  • Universitetet har mer enn 140 forskjellige klubber og foreninger, i tillegg til over 40 idrettslag. Du kommer dermed garantert til å finne noe gøy å drive med på fritiden mens du studerer på Monash!

Universitetets hjemmeside: Monash University

Hvordan kan KILROY hjelpe meg med å komme inn på Monash University?

Hvor mye koster det å studere på Monash University? KILROY

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg hele veien fra de første spørsmålene om å studere i Melbourne, gjennom søknadsprosessen, og til du har kommet trygt fram til ditt nye studiested. Ta derfor gjerne kontakt med oss for å høre mer om hvilke muligheter som venter på deg på Monash University. Vi ser fram til å høre fra deg!

Høres Monash University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt