Monash University

Søk på Monash University gjennom KILROY

Søk på Monash University

Har Monash University fanget din interesse? Da bør du ta kontakt med oss i KILROY, vi er Monash Universitys offisielle representant i Norge og kan hjelpe deg hele veien gjennom søknadsprosessen.

Vi hjelper deg gratis med å søke på Monash University og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål og gir deg praktisk informasjon om alt du trenger å vite før studiestart.

Stipend og legater for internasjonale studenter på Monash

Monash University tilbyr en rekke forskjellige stipender som er tilgjengelig for internasjonale studenter. Se den komplette listen over stipender på nettsiden til Monash University

Opptakskrav til Monash University

Monash University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til studier på bachelornivå. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Monash University et over gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Det kreves videre normalt karakteren 3 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 2 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS

Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du ønsker å søke på. 

Når bør jeg søke på Monash University?

Vi anbefaler at du søker på Monash University minst 3-4 måneder før studiestart, ettersom Monash har løpende opptak. Ta kontakt med en av våre studieveiledere, så hjelper vi deg i gang med søknadspapirer og andre nødvendige formaliteter. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Høres Monash University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt