Monash University

Campusliv og studentboliger på Monash University - KILROY

Campusliv og studentboliger på Monash University

Har du bestemt deg for at du har lyst til å studere på Monash University? Da er neste skritt å finne ut av hvor du skal bo mens du studerer i Melbourne.

Monash Universitys forskjellige campuser

Monash har tilsammen 5 campuser spredd rundt omkring i Melbourne:

 • Parkville
  Campusen ligger 3 km nord for Melbourne sentrum. Fakultetet for Pharmacy and Pharmaceutical Sciences hører hjemme her.
 • Caulfield
  Campusen ligger 9 km unna sentrum. Dette er den nest største campusene til Monash og er hovedsenteret for fakultetet for Business and Economics, Art Design & Architecture og fakultetet for Information Technology.
 • Clayton
  Campusen ligger 20 km unna sentrum og er den største av Monash sine campuser. Det er her du finner alle studenttjenestene og skolens støttefunksjon for internasjonale studenter. Dette er en livlig campus og det er alltid noe spennende som foregår her.
 • Berwick
  Campusen ligger 40 km unna sentrum. Dette er den minste og koseligste av campusene til Monash. Her hører Faculty of Education hjemme.
 • Peninsula
  Campusen ligger 43 km fra Melbourne sentrum, og det er på denne campusen helsefagene samt førskolelærerutdanningen hører hjemme.

Studentboliger i Melbourne

Campusliv og studentboliger på Monash University

Monash University har studentboliger tilgjengelig på Berwick, Caulfield, Clayton og Peninsula campus. Avhengig av hvilken campus du bor på, kan du velge mellom å bo på enkeltrom i skolens "Halls of Residence" eller om du vil bo i en leilighet sammen med andre studenter. De fleste europeiske studenter foretrekker likevel å finne seg en bolig på det private markedet utenfor campus. Studenttjenesten på Monash University kan hjelpe deg med dette.

Campuslivet på Monash University

Alle Monash sine fem campuser har sin helt egne unike atmosfære. De har likevel alle til felles at de er vennlige og moderne. Studentene på Monash er aktive og de har sammen skapt over 100 forskjellige klubber og foreninger som er driftet av og for studentene. Disse foreningene arrangerer sosiale sammenkomster, middager, fester, ekskursjoner, overnattingsturer, konferanser og mye mer. Det er dermed enkelt å komme i kontakt med de andre studentene og bli kjent med nye mennesker. 

Campusliv og studentboliger på Monash University

Er du glad i sport kommer du heller ikke til å kjede deg på Monash, universitetet har også mer enn 50 forskjellige idrettslag. Det er dermed nok å velge mellom for alle, enten du selv vil spille eller om du bare har lyst til å være med å heie. Skolestoltheten er stor, så du kommer garantert ikke til å være alene på tribunen. 

Transport til/fra Melbourne og mellom de forskjellige campusene

Alle campusene til Monash University er lett tilgjengelige via offentlig transport og gjennom hele skoleåret går det gratis skyttelbuss mellom de ulike campusene.

Høres Monash University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt