Queensland University of Technology

I Australias tredje største by, Brisbane, kan du studere på Queensland University of Technology.
 

Studere på Queensland University of Technology

Queensland University of Technology ligger i Brisbane, og er et av de mest moderne universitetene i Australia. Universitetet er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt, og arbeider aktivt for å forberede studentene til arbeidslivet. Studietilbudet er stort, og fasilitetene på universitetsområdet er meget gode. QUT har et stort internasjonalt miljø og er et populært universitet blant norske studenter.

På denne siden vil du finne generell informasjon om universitetet og hvordan det er å studere på Queensland University of Technology. Du vil også finne informasjon om studieprogram, studentlivet i Brisbane, campus, og søknadsprossessen.

7 grunner til å studere på Queensland University of Technology

Studer på Queensland University of Technology - KILROY

 1. Queensland University of Technology er kjent for sitt slagord: 'A university for the real world'.  Slagordet kommer av univeristetets tette samarbeid med det lokale næringslivet og sitt arbeid for å gi studentene førstehåndserfaring innen de forskjellige studiefeltene og en mer praksisorientert utdanning.
 2. QUT ligger i Brisbane, som har 24 flotte offentlige parker og 261 solskinnsdager i året. Kort fortalt: Livet i Brisbane er digg!
 3. Foreleserne ved Queensland University of Technology er ledende figurer innen sitt fagfelt, noe som sikrer deg både en fremadrettet og høyt kvalifisert utdanning.
 4. Universitetet har et Career Mentor program, som sørger for å forbinde studenter med profesjonelle innen de forskjellige industriene. Dette bidrar til at studenter kan få en fot innenfor døren på arbeidsmarkedet.
 5. QUT har stort fokus på at internasjonale studenter skal trives og føle seg velkomne. På QUT er du ikke kun èn i mengden - du blir sett og ivaretatt, og det arrangeres jevnlig forskjellige aktiviteter og eksursjoner for internasjonale studenter.
 6. Du kan velge blant over 600 forskjellige fag ved QUT, så du vil garantert finne noe som interesserer deg og som du vil trives med å studere.
 7. QUTs hovedcampus ligger i hjertet av Brisbanes business diskrikt, med kort avstand til shopping, kafeer, nattklubber, kunstgallerier og musikkscener.  

Hva kan jeg studere på Queensland University of Technology?

Studer på QUT i Brisbane, Australia - KILROYInternasjonale studenter kan velge blant et stort utvalg av studieprogrammer, både på bachelor- og masternivå. Det er også mulig å ta et Study Abroad-program (1 eller 2 semester) ved QUT. Du kan velge studieprogram blant univeristetets 6 forskjellige faktulteter: Business, Creative Industries, Education, Health, Law, Science & Engineering.  

Fakta om Queensland University of Technology 

Studer på Queensland University of Technology - KILROY

 • QUT har ca. 50.000 studenter, hvorav 7000 er internasjonale studenter fra over 100 forskjellige land.
 • QUT ble rangert som Australias beste universitet under 50 år, i 2016.
 • Universitetet har sitt eget kunstgalleri og flere svømmebasseng.
 • QUT har 2 studentbarer hvor det alltid er noe som foregår.
 • Hver fredag arrangerer skolen en vennlig fotballkamp mellom studentene.
 • QUT har en Instagramprofil hvor du kan ta en titt på hvordan studentlivet ved QUT er. Du kan også ta en titt på QUTs hjemmeside for mer informasjon.

Hva koster det å studere på Queensland University of Technology 

Kostnaden ved å studere på QUT avhenger av hvor lenge du ønsker å studere og hvilket studieprogram du velger. Vi anbefaler derfor at du kontakter en av våre studieveiledere for et mer nøyaktig prisanslag. Våre studieveiledere vil også kunne hjelpe deg med å sette opp et budsjett basert på dine boligønsker, levekostnader i Brisbane og studieavgiften. Under kan du se et anslag på studieavgifter ved QUT:

 • Study Abroad fra 10 324 AUD per semester (2018)
 • Bachelorgrad fra 28 900 AUD per år (2018)
 • Mastergrad fra 28 900 AUD per år (2018) 

Hvordan kan KILROY hjelpe meg?

Study in Brisbane with KILROYVi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen. Dette inkluderer alt fra dine første spørsmål om studier i Australia til din ankomst ved QUT. Vi kan svare på spørsmål om visum, Lånekassen, studieprogrammer og boligvalg. Vi kan også hjelpe med å sette opp et budsjett basert på levekostnadene i Brisbane. Ikke nøl - kontakt oss i dag for mer informasjon om studier ved Queensland University of Technology. Vi ser frem til å høre fra deg!  

Høres Queensland University of Technology spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt