Queensland University of Technology

Kelvin Grove Campus ligger på en vakker åskam bare 2 km fra sentrum av Brisbane. Her er biblioteket på Kelvin Grove.

Studentlivet på Queensland University of Technology

QUT har to campuser, begge i kort avstand til Brisbane sentrum. Mange studenter velger å bo off-campus i leiligheter som de deler med andre studenter, men QUT tilbyr også student hybler på Kelvin Grove campus.

Campuser ved Queensland University of Technology

QUT har to campuser: Gardens Point og Kelvin Grove.

Gardens Point campus
Gardens Point campus ligger ved Brisbane River i sentrum av byen, like ved den botaniske hagen og parlamentshuset. Fra Garden Point campus er det kort avstand til shopping, restauranter, theater, gallerier og offentlig transport. 

Campus life at QUT, Australia - KILROY

Kelvin Grove campus
Kelvin Grove campus ligger på en vakker åskam bare 2 km fra sentrum av Brisbane. Campusen har god tilgang på offentlig transport og det går busser til sentrum og Gardens Point campus hvert 10. minutt.

Studentbolig i Brisbane

QUT tilbyr studentboliger ved sitt Kelvin Grove campus. Boligkomplekset heter Iglu Kelvin Grove og består av alt fra enkle studentboliger der du deler kjøkken og bad med andre, til leiligheter som er av høyere standard. Boligkontoret ved QUT hjelper også studenter som vil innpå det private markedet siden mange internasjonale studenter velger å bo i private kollektiv. Normalt er det forholdsvis enkelt å finne seg et sted å bo i Brisbane.

Campuslivet ved QUT

Accommodation at Queensland University of Technology - KILROY

Campuslivet ved QUT er fantastisk både i og utenfor klasserommet. Foreleserne er dyktige, fasilitetene er moderne og atmosfæren er vennlig og imøtekommende.

QUT har et stort utvalg av fasiliteter som er tilgjengelig for studentene. Dette inkluderer et kunstgalleri, svømmebasseng, sportsarenaer og treningssenter. Det er derimot ikke fasilitetene, men menneskene du kommer til å møte som vil gjøre din tid ved QUT uforglemmelig. Universitetet går aktivt inn for at studentene skal trives ved skolen og det arrangeres jevnlig varierte sosiale eventer og sammenkomster. I tillegg harQUT over 80 forskjellige studentforeninger og klubber som du kan bli medlem av. Uansett hva du interesserer deg i: idrett, politikk, religion, spill, film, matlaging, kultur, etc. - så vil du finne en studentforening som passer for deg! 

Student accommodation in Brisbane - QUT - KILROY

Transport til og fra campusene

I tillegg til gratis shuttlebuss kan studenter ved QUT benytte seg av offentlig transport eller gange mellom campusene. Gardens Point campus ligger midt i sentrum, og de fleste studentene opplever den offentlige transporten som tilstrekkelig i dette området. Kelvin Grove campus ligger 2 km unna sentrum, og selv om den offentlige transporten er god også her, velger mange studenter etterhvert å kjøpe seg en bil de kan ta seg rundt med. En bil er også nyttig å ha hvis man ønsker å dra på en road trip i helgene eller i ferien mellom semestrene.

Høres Queensland University of Technology spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt