Queensland University of Technology

Søk på Queensland University of Technology

Søk på Queensland University of Technology

Hvis QUT har fanget interessen din, kan du ta kontakt med oss i KILROY. Vi er skolens offisielle representant i Norge, og vi vil hjelpe deg gratis med å søke på QUT. Vi svarer på dine spørsmål, og gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.

Hvordan søker jeg på Queensland University of Technology?

Hvis du har bestemt deg for at du vil søke på QUT kan du ta kontakt med oss. Vi vil svare på alle dine spørsmål og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen. Vi vil sende deg søknadsskjemaet og hjelpe deg med alle praktiske dokumenter som kreves. Husk - vår hjelp er helt gratis, så ikke nøl med å kontakte oss!

Stipender på Queensland University of Technology

QUT tilbyr flere stipender for internasjonale studenter. Kontakt oss for mer informasjon om stipend ved QUT eller les om stipend fra QUT her.

Opptakskrav til Queensland University of Technology

Søk på Queensland University of Technology - KILROY

QUT krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever QUT gjennomsnittlig til høyt karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Krav til engelskkunnskaper

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Til studier på masternivå må alle søkere ta en engelsk språktest. 

QUTs krav til testscore på TOEFL: Minimum totalsum 90 og minst 20 poeng i hver av delene.

QUTs krav til testscore på IELTS: Minimum totalsum 6.5 og minst 6.0 i hver av delene.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. Merk også at testresultatene fra TOEFL eller IELTS ikke kan være eldre enn 2 år. 

Når må jeg søke?

Søk på studier ved QUT - KILROYSiden Queensland University of Technology har løpende opptak anbefaler vi deg å søke så tidlig som mulig og minst 3-4 måneder før studiestart. Studieplassene fylles raskt opp da QUT er et populært universitet, og det er også viktig å ha tilstrekkelig med tid til å ordne med visum og andre praktiske ting. 

Høres Queensland University of Technology spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt